Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H TUDOR επιστρέφει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό

H TUDOR επιστρέφει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ως επίσημος χρονομετρητής ενώνει τις δυνάμεις της με τη νέα ομάδα της FORMULA 1 VISA CASH APP RB.

Η TUDOR έχει μια μακρόχρονη ιστορία στις πίστες αγώνων ταχύτητας.  Η TUDOR στήριξε  νικήτριες ομάδες την χρυσή εποχή των αγώνων ταχύτητας, όπως την TUDOR Watch Racing Team στα τέλη της δεκαετίας του 60 και το  πρόσφατο Πρωτάθλημα  IMSA TUDOR United  Sports Car.

Η  νέα Visa Cash App RB είναι μια νέα ομάδα με ένδοξη προϊστορία  και απαρτίζεται  από τον έμπειρο νικητή  αγώνων Formula 1, Daniel Ricciardo και τον νεαρό Yuki Tsunoda. Η νέα ομάδα, ριζικά ανανεωμένη από την διοίκηση  μέχρι και όλη τη τεχνική και μηχανική υποστήριξη, φέρνει τα νέα χρώματά της με την σήμανση της TUDOR και στις στολές των οδηγών της και στόχο έχει την κατάκτηση νέων δυναμικών επιδόσεων και αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα  της Formula 1.

Με πάνω από 350 αγωνιστικές εκκινήσεις στο ιστορικό της, η Ιταλική ομάδα Formula 1 της Red Bull, η Scuderia Toro Rosso, ήταν εξ αρχής, από το 2006, μια από τις σημαντικές ανταγωνιστικές ομάδες. Υπήρξε φυτώριο για νέους οδηγούς που αργότερα διέπρεψαν στο  στίβο της Formula 1. Οι επιτυχίες συνεχιστήκαν και μετά το 2020, με την νέα της ονομασία Alpha Tauri κερδίζοντας  το Ιταλικό Grand Prix στη πρώτη της σεζόν. Τώρα  το 2024, με την νέα της αναγεννημένη εικόνα, η Visa Cash App RB σκοπό έχει να συνεχίσει την ανταγωνιστική της πορεία κατακτώντας νέες επιτυχίες.

H TUDOR γεννήθηκε για ένα σκοπό, να επιδιώκει το ακατόρθωτο. Η νέα συνεργασία της  είναι η απόλυτη έκφραση τoυ πρωτοποριακού πνεύματος  «Born to Dare» . Υποστηρίζει την ομάδα   που διαθέτει το ίδιο ήθος και  το πνεύμα  πρωτοπορίας με την TUDOR.

H TUDOR

H διάσημη ελβετική εταιρία ρολογιών TUDOR διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από αυτόματα μηχανικά ρολόγια εξαιρετικής απόδοσης και αυτονομίας, που συνδυάζουν την εκπληκτική ποιότητα με την προσιτή τιμή.

Η δημιουργία της Tudor έχει τις ρίζες της στις αρχές του 20ου αιώνα, στο 1926 όταν ο Hans Wilsdorf,ο ιδρυτής της Rolex,κατοχύρωσε το όνομα της μάρκας Tudor.To 1946 ίδρυσε την εταιρία Μontres Tudor S.A. για την παραγωγή και διάθεση ρολογιών με τη φιλοσοφία της ποιότητας Rolex σε πιο προσιτές τιμές.

Κατά τη διάρκεια των χρόνων, τα ρολόγια Tudor τα έχουν επιλέξει οι πιο διάσημοι στον κόσμο εξερευνητές και λάτρεις της περιπέτειας στη γη, στον βυθό και στον πάγο. Σήμερα, οι συλλογές  της TUDOR, όπως  Black Bay, Pelagos ,1926 και Royal , συνδυάζουν ιδανικά  το μοναδικό  στυλ του ιστορικού σχεδιασμού τους   με  τη σύγχρονη προηγμένη τεχνολογία.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024