Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
CES 2024: Επαναστατικά προϊόντα που στηρίζονται στο ΑΙ από την MSI

CES 2024: Επαναστατικά προϊόντα που στηρίζονται στο ΑΙ από την MSI

Αγκαλιάζοντας την τάση της τεχνητής νοημοσύνης, η MSI παρουσίασε στο Consumer Electronics Show (CES) 2024 μια σειρά φορητών υπολογιστών που λειτουργούν με τεχνητή νοημοσύνη

Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί η τεχνητή νοημοσύνη αρχίζει να κατακτά τον κόσμο. Η ταχεία επιτυχία της ChatGPT και της δημιουργίας εικόνων έχει κάνει όλο τον κόσμο να την παρακολουθεί. Τώρα, οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας σκέφτονται πώς μπορούν να ενσωματώσουν την τεχνητή νοημοσύνη στα προϊόντα τους, όπως η Microsoft και το Copilot για τα Windows ή η Intel με τους τελευταίους επεξεργαστές Meteor Lake Core Ultra.

Αγκαλιάζοντας την τάση της τεχνητής νοημοσύνης, η MSI παρουσίασε στο Consumer Electronics Show (CES) 2024 μια σειρά φορητών υπολογιστών που λειτουργούν με τεχνητή νοημοσύνη, με γνώμονα τους επεξεργαστές 14ης γενιάς της Intel. Σε μια σημαντική κίνηση, η εταιρεία αποκάλυψε επίσης την εναρκτήρια συσκευή χειρός παιχνιδιών, που ονομάζεται Claw.

Όταν  όμως πρόκειται για τις καλύτερες οθόνες παιχνιδιών, συχνά πρέπει να κάνετε κάποιες δύσκολες επιλογές σχετικά με την απόδοση και τη μέγιστη ποιότητα εικόνας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πάνελ IPS και να λάβετε εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς ανανέωσης 500 Hz, αλλά να συμβιβαστείτε με την αντίθεση και το χρώμα. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε ένα πάνελ OLED, το οποίο προσφέρει ζωντανά χρώματα, αλλά υπολείπεται της κορυφαίας απόδοσης ρυθμού ανανέωσης στην κατηγορία του.

Μια εξαιρετική επιλογή είναι η οθόνη HP P27h G5.  Η ανάλυση 1920×1080 σε συνδυασμό με τη διαγώνιο των 27 ιντσών προσφέρει καθαρή και ευκρινή εικόνα, ενώ το IPS panel παρέχει ζωντανά χρώματα και μεγάλες γωνίες θέασης, ιδανικές για επεξεργασία εικόνας και video. Η δυνατότητα χρήσης της για καθημερινές εφαρμογές, αλλά και για gaming ή παρακολούθηση ταινιών σε Full HD είναι σίγουρα ένα πλεονέκτημα. Και τα ενσωματωμένα ηχεία είναι ένα ευπρόσδεκτο πρόσθετο χαρακτηριστικό, καθώς παρέχουν τη δυνατότητα ακρόασης χωρίς την ανάγκη εξωτερικών ηχείων.

Όλα τα νέα μοντέλα οθονών της MSI διαθέτουν τη νέα γενιά πάνελ QD-OLED και θα είναι διαθέσιμα σε curved (καμπυλωτή) και flat (επίπεδη) εκδοχή, εξασφαλίζοντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας μέσω τεχνολογιών precise pixel lighting control και true black scenes. Η διάταξη sub-pixel βελτιώνει την εμπειρία θέασης, παρέχοντας εικόνες βελτιωμένης ευκρίνειας, καθώς επίσης και υψηλή λεπτομέρεια στα γραφικά και το κείμενο.

Ο οθόνη Samsung Odyssey G5 είναι ένα Gaming Monitor με VA πίνακα και κυρτό σχήμα, προσφέροντας εντυπωσιακή εμπειρία παιχνιδιού. Με ανάλυση QHD 2560×1440, παρέχει κορυφαία ποιότητα εικόνας για ευκρινείς λεπτομέρειες.

Η MSI έχει αναβαθμίσει το σύστημα MSI OLED Care 2.0 για ενισχυμένη προστασία της οθόνης, μειώνοντας δραστικά τον κίνδυνο βλάβης των πάνελ OLED από burn-in που ενδεχομένως θα προκληθεί από εκτεταμένη χρήση. Χάρη στον θερμικό σχεδιασμό της μεμβράνης Graphene, που βρίσκεται πίσω από το πάνελ, εξασφαλίζεται αποτελεσματική και αθόρυβη διασπορά της θερμότητας χωρίς τη χρήση ανεμιστήρα.

Παράλληλα, επεκτείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής των προηγμένων πάνελ QD-OLED. Αυτά τα προϊόντα είναι εξοπλισμένα με μια πληθώρα τεχνολογιών, όπως την MSI Gaming Intelligence AI, την υποδοχή USB Type-C 90W με Power Delivery και την υποστήριξη λειτουργίας gaming κονσόλας.

Αν θέλετε να ανεβάσετε τις gaming επιδόσεις σας στο maximum  μπορείτε να το κάνετε  με την οθόνη Samsung G32A. Αξιοποιήστε τον ταχύτατο ρυθμό ανανέωσης 165Hz και χρόνο απόκρισης 1ms για να είστε ένα βήμα μπροστά από τους συμπαίκτες σ ς. Επιπλέον η τεχνολογία AMD FreeSync σου εγγυάται ομαλή θέαση σε κάθε περίπτωση.

Ολες τις οθόνες αλλά και τους υπολογιστές μπορείτε να τα βρείτε στο SHOPFLIX.gr σε απεριόριστη ποικιλία, ενώ θα τα παραλάβετε εύκολα, στην ώρα τους, στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Εκμεταλλευτείτε τις χειμερινές εκπτώσεις και μην ξεχνάτε ότι για τα δύο χρόνια SHOPFLIX η αγαπημένη μας πλατφόρμα προσφέρει δωρεάν μεταφορικά για μία μόνο μέρα σε διαφορετική κατηγορία.

Μόνο για σήμερα επωφεληθείτε από δωρεάν μεταφορικά σε προϊόντα μακιγιάζ.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024