Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Eπέστρεψε σπίτι του ο Γιώργος Λαμπάτος: «Παρακαλώ τον Σεφερλή να κάνει ανάκληση»

Eπέστρεψε σπίτι του ο Γιώργος Λαμπάτος: «Παρακαλώ τον Σεφερλή να κάνει ανάκληση»

Το μελανό σημείο που τον εμποδίζει να ξαναρχίσει τη ζωή του.

Ο Γιώργος Λαμπάτος επέστρεψε στο σπίτι του μετά την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του και η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ήταν εκεί. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός εξέφρασε για μια ακόμα φορά, στη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου, το μεγάλο του παράπονο προς τον Μάρκο Σεφερλή.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λαμπάτος εξομολογήθηκε πως «έφτασα μέχρι το έσχατο σημείο, όπως σας το είχα πει άλλωστε. Εσείς με προλάβατε πριν από τον γκρεμό. Τώρα, αφού κατάφερα πλέον να γυρίσω στο σπίτι μου και να είμαι καλά, όπως μπορείτε να δείτε και γύρω σας έχουν αρχίσει να αλλάζουν ήδη τα πράγματα».

«Πέρασα πολύ πόνο. Πέρα από τον ψυχικό πόνο ήταν μεγάλος και ο σωματικός πόνος. Περίμενα το ΕΚΑΒ για να μην πληρώσω, γιατί δεν έχω 50 ευρώ να δώσω ιδιωτικό ασθενοφόρο. Αναγκαστήκαμε να έρθουμε σαν τσουβάλια, έφερα τους φίλους μου να πάρουν το εξιτήριο μου γιατί ήμουν με αίματα και βαμβάκια και ορούς. Στο ταξί ήμουν ξαπλωμένος σαν σακί, αλλά σκέφτηκα πως έπρεπε να γίνει όλο αυτό και να φτάσω μέχρι εκεί».

Τι ζητάει από τον Μάρκο Σεφερλή

«Είναι το μόνο μελανό σημείο αυτή τη στιγμή για να μπορέσω να ξαναρχίσω την καινούργια μου ζωή και να ορθοποδήσω. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον Μάρκο Σεφερλή γιατί εγώ δεν έχω τίποτα μαζί του. Είπα κάποια λόγια τα οποία ήταν μια κραυγή απελπισίας ώστε να τους τονίσω ότι και γω είμαι εδώ πέρα. Σαν παράπονο ήταν. Ούτε περίμενα ότι θα φτάσει εκεί η ιστορία ούτε έχω κανένα θέμα αυτή τη στιγμή με τον Μάρκο» προσθέτει ο Γιώργος Λαμπάτος, με μάτια κλαμένα, στην κάμερα του Alpha.

«Τον παρακαλώ να κάνει ανάκληση αυτού του θέματος γιατί εκείνος δεν τα παίρνει όλα αυτά λεφτά, τα αφήνει εκεί πέρα αλλά δεν τα παίρνω και γω. Για εκείνον δεν είναι τίποτα τα 3 ή τα 5 κατοστάρικα, για μένα όμως είναι. Κανένας δεν είναι που δεν έχει κάνει λάθη, όπως και γω έχω κάνει λάθη στη ζωή μου».

Η μεταξύ τους διαμάχη

Ο Γιώργος Λαμπάτος είχε καταγγείλει τον Μάρκο Σεφερλή για τη θεατρική παράσταση «Ηλίας του 16ου» που ανέβηκε το 2022, με την κατηγορία πως δεχόταν πραγματικό ξυλοδαρμό πάνω στη σκηνή, σε στιγμή που το σενάριο ήθελε τον ήρωα του Μάρκου Σεφερλή να χτυπάει τον ήρωα του Γιώργου Λαμπάτου.

Ο Μάρκος Σεφερλής προσέφυγε 2 φορές στα δικαστήρια, δικαιώθηκε και για την υπόθεση, επιδικάστηκε αποζημίωση 7.000 ευρώ αρχικά και επιπλέον 5.000, ποσά τα οποία κλήθηκε να καταβάλει ο Γιώργος Λαμπάτος στον Μάρκο Σεφερλή. Το δικαστήριο προειδοποίησε πως σε επόμενη φορά που ο Γιώργος Λαμπάτος θα αναφερθεί ξανά στους ίδιους ισχυρισμούς -που έχουν κριθεί ήδη ως συκοφαντικοί- θα καταβάλει το ποσό των 500 ευρώ στον Μάρκο Σεφερλή, για κάθε αναφορά του ονόματός του.

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024