Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χειρουργήθηκε ο Γιώργος Λαμπάτος - Τι συμβαίνει με το σπίτι που του παραχωρήθηκε

Χειρουργήθηκε ο Γιώργος Λαμπάτος – Τι συμβαίνει με το σπίτι που του παραχωρήθηκε

Μια περιπέτεια με την υγεία του οδήγησε τον ηθοποιό στο νοσοκομείο. Ο Γιώργος Λαμπάτος θα επιστρέψει στο σπίτι όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια.

Σε χειρουργική επέμβαση στο ισχίο υποβλήθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος.

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε πως θα επιστρέψει στο σπίτι όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια μετά το εξιτήριο από το Λαϊκό Νοσοκομείο.

Θα επιστρέψει στο σπίτι των 15 τ.μ. όπου ζούσε καθώς το σπίτι που του παραχωρήθηκε από την οικογένεια του Γιώργου Βασιλείου, ζει ακόμα ο προηγούμενος ένοικος.

Οπότε θα χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα μέχρι να αδειάσει το σπίτι.

«Θα επιστρέψω στο σπίτι που έμενα, γιατί το σπίτι που μου παραχώρησε η οικογένεια Βασιλείου δεν είναι έτοιμο ακόμα. Κατοικείται ακόμα οπότε δεν είναι έτοιμο. Μετά τη δημοσιότητα που δώσατε και τη βοήθειά σας έχει αλλάξει ζωή μου και έχει φωτιστεί. Περιμένω να αρχίσω μια καινούργια ζωή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

Η συγγνώμη στον Μάρκο Σεφερλή

Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος ευχαρίστησε για άλλη μια φορά για την προβολή του θέματος, καθώς όπως είπε βοηθήθηκε πάρα πολύ από τον κόσμο όταν έγινε γνωστό το πρόβλημά του.

Ζήτησε και δημόσια συγνώμη στον Μάρκο Σεφερλή για τα όσα είχε πει για εκείνον, ενώ ανέφερε ότι σκέφτεται να επικοινωνήσει μαζί του για να λύσουν την παρεξήγηση ανάμεσά τους.

Στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος ανέφερε ότι ο πελάτης του δεν έχει πάρει χρήματα από εκείνον, καθώς, μεταξύ άλλων, οι 4 τραπεζικοί λογαριασμοί του έχουν κατασχεθεί.

Μετά τη δημοσιοποίηση των οικονομικών προβλημάτων του ηθοποιού Γιώργου Λαμπάτου, η οικογένεια του Γιώργου Βασιλείου του έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη.

Η σύζυγος και ο γιος του ηθοποιού, στη μνήμη του, αποφάσισαν να παραχωρήσουν στον ταλαιπωρημένο από την ανέχεια ηθοποιό μια γκαρσονιέρα στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών.

«Είναι αλήθεια, και νιώθω τόσο λίγος μπροστά σε αυτή τη μεγαλοψυχία όλων αυτών των ανθρώπων που δεν ξέρω πώς θα τους ξεπληρώσω», είχε δηλώσει σε καθημερινή εφημερίδα ο Γιώργος Λαμπάτος.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024