Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασιλιάς Κάρολος: Η διάγνωση με καρκίνο έχει συγκλονίσει τη Βρετανία - Σε σοκ ο βρετανικός Τύπος

Βασιλιάς Κάρολος: Η διάγνωση με καρκίνο έχει συγκλονίσει τη Βρετανία – Σε σοκ ο βρετανικός Τύπος

Κυρίαρχο θέμα σε όλα τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης η διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο. Τι αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Η είδηση που έκανε γνωστή το παλάτι ότι ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο έχει συγκλονίσει τον Τύπο και την κοινή γνώμη στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το θέμα κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου, με τα δημοσιεύματα να θέλουν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να αναλαμβάνει περισσότερες υποχρεώσεις για τη βασιλική οικογένεια καθώς ο πατέρας του βασιλιάς Κάρολος θα υποβάλλεται σε θεραπεία.

Οι γιατροί έχουν συστήσει στον βασιλιά Κάρολο να απέχει από τις δημόσιες εμφανίσεις του, δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία του.

Τα δημοσιεύματα θέλουν τον βασιλιά Κάρολο να είναι αισιόδοξος, ενώ επικεντρώνονται και στην εσπευσμένη επιστροφή του πρίγκιπα Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο. Θεωρούν πως το πρόβλημα υγείας του θα φέρει ξανά πιο κοντά την οικογένεια.

«Ο πρίγκιπας Χάρι επιστρέφει σπίτι μόνος» αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα της MailOnline, με τη Metro να αναφέρει πως ο μικρότερος γιος του βασιλιά εθεάθη στο αεροδρόμιο λίγες ώρες αφού ο βασιλιάς Κάρολος αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Αντίστοιχα το BBC μεταδίδει την είδηση πως ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Ρίσι Σούνακ είναι ευγνώμων που το πρόβλημα υγείας του βασιλιά Καρόλου εντοπίστηκε νωρίς.

Δημοσίευμα της MailOnline για τον βασιλιά Κάρολο

Δημοσίευμα της MailOnline για τον βασιλιά Κάρολο

Δημοσίευμα της Mirror για τον βασιλιά Κάρολο

Δημοσίευμα της Mirror για τον βασιλιά Κάρολο

Ο βασιλιάς Κάρολος γνώριζε για τον καρκίνο

Ο βασιλιάς Κάρολος, σύμφωνα με τη MailOnline, γνώριζε για τη διάγνωσή του από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας, επιμένοντας να πάει στην εκκλησία στο Norfolk την Κυριακή και χαιρετώντας θερμά τους πιστούς.

Φρόντισε μάλιστα να ενημερώσει προσωπικά τους γιους του πρίγκιπα Γουίλιαμ και πρίγκιπα Χάρι για τη διάγνωσή του πριν βγει η επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι.

Δημοσίευμα της Metro για τον βασιλιά Κάρολο

Δημοσίευμα της Metro για τον βασιλιά Κάρολο

Είναι ευγνώμων για την ιατρική του ομάδα για την ταχεία παρέμβασή της, η οποία κατέστη δυνατή χάρη στην πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του. Παραμένει απόλυτα θετικός όσον αφορά τη θεραπεία του και προσβλέπει στην επιστροφή σε πλήρη δημόσια καθήκοντα το συντομότερο δυνατό.

Ο βασιλιάς Κάρολος επέλεξε να μοιραστεί τη διάγνωσή του για να αποτρέψει τις εικασίες και με την ελπίδα ότι μπορεί να βοηθήσει στην κατανόηση του κοινού για όλους εκείνους στον κόσμο που πλήττονται από τον καρκίνο.

Δημοσίευμα της Telegraph για τον βασιλιά Κάρολο

Δημοσίευμα της Telegraph για τον βασιλιά Κάρολο

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές σχετικά με τον καρκίνο με τον οποίο έχει διαγνωστεί, πέρα από το να τονιστεί ότι δεν πρόκειται για καρκίνο του προστάτη.

Δημοσίευμα του BBC για τον βασιλιά Κάρολο

Δημοσίευμα του BBC για τον βασιλιά Κάρολο

Sports in

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα

Συνεχίζεται την Κυριακή (28/4) η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Άστον Βίλα – Ολυμπιακός, όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024