Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η καλύτερη 11άδα ελεύθερων ποδοσφαιριστών: Από τον Ντε Χέα έως τον Ντιέγκο Κόστα (pic)

Η καλύτερη 11άδα ελεύθερων ποδοσφαιριστών: Από τον Ντε Χέα έως τον Ντιέγκο Κόστα (pic)

Ποδοσφαιριστές τοπ επιπέδου, όπως είναι οι Νταβίντ Ντε Χέα και Ντιέγκο Κόστα, αλλά και με ελληνικό background, όπως είναι ο Γιαν Εμβιλά.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα λίστα με ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει ελεύθεροι και θα μπορούσαν υπό προϋποθέσεις να απασχολήσουν τις ομάδες που θέλουν να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ τους δημοσίευσε η βρετανική ιστοσελίδα «Sun».

Παίκτες που έχουν πετύχει σπουδαία πράγματα, αλλά και με ελληνικό background, όπως είναι ο Γιαν Εμβιλά, ο οποίος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι και ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ποδοσφαιριστές επίσης με πολλά τρόπαια στο παλμαρέ τους όπως είναι οι Νταβίντ Ντε Χέα, Χουάν Μάτα και Ντιέγκο Κόστα, αλλά και παίκτες με μεγάλη εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο, όπως οι Ανουάρ Ελ Γκάζι και Μαμαντού Σακό.

Παίκτες κορυφαίου επιπέδου παραμένουν χωρίς ομάδα.

Ο Νταβίντ Ντε Χέα είναι ελεύθερος από το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν και αποχώρησε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ο Χουάν Μάτα πριν από έναν μήνα ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την Βισέλ Κόμπε. Ο Ντιέγκο Κόστα αναζητά επίσης για ομάδα, μετά το «διαζύγιο» με την Μποταφόγκο, όπως και ο Ελ Γκαζί μετά το αντίστοιχο με την Μάιντς. Στη λίστα με τους free agents υπάρχει ακόμα ο Μαμαντού Σακό, μετά την αποχώρηση από την Μονπελιέ τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ στην καλύτερη 11άδα με τους ελεύθερους βρίσκονται επίσης οι Σκόντραν Μουστάφι (πρώην Λεβάντε), Ντάνι Ρόουζ, ο οποίος δεν έχει ομάδα από το 2022, ο Μάτι Λόνγκσταφ (Νιουκάστλ) και Τζος Ονομά (Τότεναμ).

Αναλυτικά η 11άδα: Ντε Χέα, Ρόουζ, Μουστάφι, Σακό, Εμβιλά, Λόνγκσταφ, Ονομά, Ελ Γκαζί, Μάτα, Μπεν Αρφά και Κόστα.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Υπενθυμίζουμε ότι στην Ελλάδα οι μεταγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών είναι μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου. Υπάρχουν επίσης κάποιες χώρες στις οποίες είναι ανοιχτό το μεταγραφικό παράθυρο, όπως είναι η Αυστρία και το Ισραήλ, όπου ολοκληρώνονται σήμερα οι κινήσεις των ομάδων (6/2). Στην Τουρκία γίνονται μεταγραφές μέχρι τις 9/2, στην Ουγγαρία μέχρι τις 14/2, σε Σερβία, Σλοβενία, Κροατία και Ελβετία έως τις 15/2, στη Ρωσία μέχρι τις 22/2, στην Πολωνία έως τις 27/2 και στη Βουλγαρία μέχρι τις 29/2. Στη Σουηδία (σ.σ άνοιξε 1/2) έως τις 27/3 και στην Νορβηγία έως τις 4 Απριλίου.

Οσον αφορά σε χώρες εκτός Ευρώπης, στην Αργεντινή το μεταγραφικό παράθυρο είναι ανοιχτό μέχρι τις 18/2 και στην Βραζιλία μέχρι τις 7/3.

Sports in

Εισιτήριο πρώτης θέσης, στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το έλεγε από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Και η δικαίωση απλά, άργησε λίγες ημέρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024