Χωρίς Μπραζντέικις και Γκριγκόνις η λίστα της Λιθουανίας για τα «παράθυρα»
Οι Λιθουανοί δεν συμπεριέλαβαν στη λίστα της Εθνικής. για τα παράθυρα των προκριματικών του Eurobasket, τους Ίγκνας Μπραζντέικις και Μάριους Γκριγκόνις. Αμφίβολος ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.
Η Λιθουανία έχει το βλέμμα της στην εκκίνηση των προκριματικών για το επικείμενο Eurobasket, με τον Καζίς Μακσβίτις, σε συνεργασία με τον Γκιέντριους Ζιμπένας (που θα κοουτσάρει σε εκείνο το διάστημα), να ανακοινώνει τη λίστα με τους παίκτες που θα έχει διαθέσιμους στα «παράθυρα» του Φεβρουαρίου.
Η «Λιέτουβα» θα τεθεί αντιμέτωπη με Πολωνία (22/02, εντός) και Εσθονία (26/02, εκτός), με Ομοσπονδία να ενημερώνει πως εκτός αποστολής έμειναν οι… Έλληνες, Ίγκνας Μπραζντέικις από τον Ολυμπιακό και Μάριους Γκριγκόνις από τον Παναθηναϊκό.
Ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας της ΑΕΚ, που είχε τραυματιστεί και πλέον βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.
Αναλυτικά η λίστα που επέλεξε ο Καζίς Μακσβίτις: Τουμπέλις, Σιρβίντις, Γκεντράιτις, Ουλάνοβας, Μαλντιούνας, Ραντζεβίτσιους, Μπιρούτις, Λεκάβιτσιους, Νορμάντας, Γκέμπεν, Ολισεβίτσιους, Ρόκας Γκεντράιτις, Ντίμσα, Καρινιάουσκας.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.
Με δύο γκολ και μία ασίστ του Μπρούνο Φερνάντες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με 4-1 από την έδρα της καταδικασμένης Γουλβς που σκόραρε μετά τον Οκτώβριο.
Η αρχή μιας νέας εποχής που κατέληξε σε αποτυχία, με τον Χάμιλτον να μην καταφέρνει ούτε νίκη ούτε podium και τον Λεκλέρ να παραμένει η μόνη ελπίδα της Scuderia