Η… απάντηση του Κάνααν στον Αταμάν για το πρόγραμμα της Basket League (pic)
Ο Αϊζάια Κάνααν που είναι πολύ ενεργός στα social media, απάντησε στον Εργκίν Αταμάν και στα σχόλιά του για το πρόγραμμα της Basket League.
Ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε την δυσαρέσκεια του με εκείνους που αποφάσισαν να ορίσουν το ματς με τον Άρη, νωρίς το απόγευμα. Ο κόουτς του Παναθηναϊκού είπε, πως δεν είναι δυνατόν να ορίζεται παιχνίδι στις 17:00, εργάσιμης ημέρας.
«Αυτό είναι γελοίο. Μετά από «διαβολοβδομάδα» να παίζουμε 5 το απόγευμα στο Εθνικό πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει χρόνος να προετοιμαστείς, δεν υπάρχει χρόνος να συγκεντρωθείς. Εγώ ήμουν κακός. Η ομάδα ήταν κακή το ίδιο και οι διαιτητές. Όλα πήγαν κατά… διαόλου. Να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε αυτό που το σκέφτηκε» και σε ερώτηση για τι άλλο θα μπορούσε να γίνει είπε: «Κάθε φορά έτσι γίνεται. Μόνος εμείς παίζουμε διπλή αγωνιστική. Εργάσιμη ημέρα, πέντε το απόγευμα, γιατί; Κάποιος να μου απαντήσει», ήταν τα λόγια του Τούρκου τεχνικού.
Όπως ήταν λογικό ο Αϊζάια Κάνααν που είναι πολύ ενεργός στα social media και εκδηλωτικός απάντησε σε σχετικό ποστάρισμα μπασκετικής σελίδας στο Instagram.
Ο Αμερικανός γκαρντ απάντησε με την… συνοδεία ενός emoji γέλιου: «Όλοι είχαμε αυτά τα παιχνίδια…. Προχώρα».
Δείτε το ποστάρισμα:
- ΝΑΤΟ: Ο πόλεμος ΗΠΑ – Ισραήλ κατά του Ιράν, διαλύει για πάντα την Βορειοατλαντική Συμμαχία
- Ξεκίνησαν οι πρώτες αυτοψίες στις περιοχές που έπληξε σφοδρά η κακοκαιρία Erminio
- Δήμος Δελφών: Υποβολή πρότασης σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με στόχο την ανάδειξη του Ελαιώνα της Άμφισσας
- Με 7.000 κόσμο το Χάποελ – Παναθηναϊκός
- «Κέντρα επαναπροώθησης»: Πώς η απέλαση μεταναστών εκτός της ΕΕ θέτει σε κίνδυνο τα ανθρώπινα δικαιώματα
- Τσακ Νόρις: Το ξέσπασμα της οικογένειας του για ψεύτικα video γύρω από τον θάνατο του – Η οργισμένη ανακοίνωση



