Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σειρές και ταινίες που ξεχώρισαν στο είδος τους, σ' έναν προορισμό

Σειρές και ταινίες που ξεχώρισαν στο είδος τους, σ’ έναν προορισμό

Από τον μαγικό Τζόκερ, μέχρι τον πολυβραβευμένο Λάνθιμο, μοναδικές κινηματογραφικές προτάσεις για όλα τα γούστα.

Μεγάλες επιτυχίες, σπουδαίοι δημιουργοί, σειρές και ταινίες που θα ζεστάνουν τον χειμώνα σου είναι διαθέσιμοι σε έναν προορισμό. Κάθε μήνα νέο περιεχόμενο με αποκλειστικές πρεμιέρες για να μην βαρεθείς ποτέ, από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο, αλλά και μία συλλογή από τίτλους που πρέπει να δεις αν σου έχουν ξεφύγει. Όλα αυτά στο Vodafone TV, που και αυτόν τον μήνα σου έχει προτάσεις must watch με έργα που θα συζητηθούν σίγουρα στην παρέα. Θέλεις να πάρεις μία γεύση; Ξεκινάμε.

SHOGUN: Το Shōgun πιθανόν να το γνωρίζουν οι μεγαλύτερες γενιές από την μίνι τηλεοπτική σειρά του 1980. Αυτή τη φορά η ιστορία, από το ομώνυμο μυθιστόρημα του James Clavell (1975), παρουσιάζεται πιο ανανεωμένη και ακόμα πιο συναρπαστική. Για όσους δεν γνωρίζουν, το βιβλίο έχει βασιστεί στην αληθινή ιστορία του Άγγλου πλοηγού William Adams, ο οποίος πράγματι έγινε σαμουράι στην Ιαπωνία υπό τον ισχυρό daimyo (φεουδάρχης), τον Tokugawa Ieyasu. Αντίστοιχα, στη σειρά παρακολουθούμε τον Άγγλο ναυτικό John Blackthorne που καταλήγει ναυαγός στην Ιαπωνία, μία χώρα που θα του αλλάξει τη ζωή, μιας κουλτούρας τόσο διαφορετικής από τη δική του. Στην ιστορία μαζί του ο πανίσχυρος daimyo Lord Toranaga και η μοναδική Λαίδη Μαρίκο.

Η καινούργια επική σειρά SHOGUN του FX στριμάρει αποκλειστικά στο Disney+ μέσα από το Vodafone TV και κάνει Πρεμιέρα στις 27/02.

American Horror Story: Delicate: Η πρώτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς που βασίζεται σε μυθιστόρημα και όχι σε πρωτότυπη ιστορία όπως οι 11 που προηγήθηκαν. Γιατί Delicate; Διότι βασίζεται στο βιβλίο της Danielle Valentine Delicate Condition, με παρουσίες όπως οι νεοφερμένοι Kim Kardashian, Cara Delevingne, Matt Czuchry και άλλοι, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Emma Roberts, Denis O’Hare, Dominic Burgess, Billie Lourd και Leslie Grossman.

Έρχεται στις 21 Φλεβάρη στο Disney+ και μέσα από το Vodafone TV.

Lanthimos Τribute: Μπορεί για κάποιους ο σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος να είναι «δύσκολος» αλλά για κάποιους άλλους είναι ένα σινεμά απόλαυσης και ταξιδιού. Σε κάθε περίπτωση είναι πλέον ένας από τους κορυφαίους σκηνοθέτες παγκοσμίως και σίγουρα η πιο δυνατή παρουσία που είχαμε ποτέ στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου.

Θυμίζουμε ότι ο «Κυνόδοντας» κέρδισε το βραβείο Ένα Κάποιο Βλέμμα (Prix Un Certain Regard) στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών του 2009, ενώ τον Ιανουάριο του 2011 ανακοινώθηκε πως είναι υποψήφιος για το Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας 2010.

Η ταινία «Άλπεις» τιμήθηκε με το Βραβείο Osella Καλύτερου Σεναρίου στο Φεστιβάλ της Βενετίας το 2011.

Ο «Αστακός» κέρδισε το Βραβείο Κριτών του Φεστιβάλ Καννών το 2015.

Η «Ευνοούμενη» τον Αργυρό Λέοντα στο Φεστιβάλ της Βενετίας, το 2018. Επίσης, προτάθηκε από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου για 10 Όσκαρ ανάμεσα στα οποία αυτό της καλύτερης ταινίας, καλύτερης σκηνοθεσίας, καλύτερου σεναρίου και καλύτερου πρώτου και δεύτερου γυναικείου ρόλου. Τελικά, η Ολίβια Κόλμαν κέρδισε το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου.

Και επειδή τα Όσκαρ δεν σταματάνε για τον Λάνθιμο, αναμένουμε με αγωνία φέτος, μετά τον Χρυσό Λέοντα και την Χρυσή Σφαίρα, την οσκαρική συνέχεια της λαμπρής πορείας του εκπληκτικού «Poor Things» με πρωταγωνίστρια την Έμα Στόουν.

Αποκλειστικά στο Vodafone TV μπορεί να απολαύσει κανείς όλες τις ταινίες του μεγάλου Έλληνα σκηνοθέτη.

Joker: Δεν θα ξεχάσω την περίοδο που έπαιζε το JOKER του Τοντ Φίλιπς στις μεγάλες αίθουσες. Όλοι μας μιλούσαμε για μια από τις καλύτερες ταινίες της δεκαετίας και ακόμα και σήμερα βρίσκεται στην κορυφή πολλών εξ ημών. Ο μαγευτικός Χοακίν Φίνιξ στο ρόλο της ζωής του, μας παρουσίασε το μεγαλείο του και όλοι υποκλιθήκαμε, όπως και η Ακαδημία που τον τίμησε με το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου. Η πολυβραβευμένη ταινία είναι βασισμένη σε χαρακτήρες της DC Comics, με πρωταγωνιστή τον αντισταρ Τζόκερ ή αλλιώς Άρθουρ Φλεκ, έναν αποτυχημένο κωμικό, ο οποίος βρίσκει νόημα στο χάος και στο σκοτάδι της Γκόθαμ Σίτυ, στις αρχές του ’80.

Θα το (ξανα)απολαύσετε στο VODAFONE TV!

Αυτές είναι μόνο μερικές προτάσεις για τους απανταχού σειράκηδες και ταινιοφάγους. Μικροί και μεγάλοι, λάτρεις του animation, των υπερ-ηρώων, των blockbusters, των ντοκιμαντέρ, των πιο δημοφιλών ταινιών ή σειρών, των μεγάλων πρεμιέρων, όλα θα τα βρουν εδώ, σε ένα μέρος, μόνο στο Vodafone TV.  Πρωτότυπο περιεχόμενο των μεγαλύτερων Studio της Disney παγκοσμίως, μέσω του Disney+, της ΗΒΟ, της Warner Bros, ακόμα και της επιτυχημένης σκανδιναβικής πλατφόρμας Viaplay.

Μπορείς να αποκτήσεις το Vodafone TV ως standalone υπηρεσία ή κάνοντας νέα σύνδεση στα προγράμματα Fiber έως 1Gbps απολαμβάνοντας όλο το πλούσιο περιεχόμενο του Vodafone TV και υπερυψηλές ταχύτητες σε προνομιακή τιμή.

Sports in

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 1-0: Κλείδωσε την παραμονή με «υπογραφή» Ταμπίτζε (vid)

Ο Νταμπίτζε «λύτρωσε« τον Παναιτωλικό κόντρα στον Ατρόμητο (1-0), και σε συνδυασμό με την ήττα της Κηφισιάς από τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι Αγρινιώτες εξασφάλισαν την παραμονή τους στην Super League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024