Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η κατάσταση της υγείας του και το τέλος των δικαστηρίων

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η κατάσταση της υγείας του και το τέλος των δικαστηρίων

Η αποζημίωση που έλαβε για το τροχαίο.

Για την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη σήμερα αλλά και για την αποζημίωση που έλαβε για το τροχαίο, μίλησε ο δικηγόρος του παρουσιαστή, Αγαμέμνων Τάτσης.

Σχετικά με τις δικαστικές εξελίξεις, ο κ. Τάτσης ανέφερε: «Δικαστικά είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε για πρώτη φορά ότι ο δικαστικός κύκλος έχει κλείσει και σε αστικό επίπεδο. Τα δικαστήρια εξέδωσαν τις σχετικές αποζημιώσεις και μάλιστα το εφετείο τις επαύξησε. Αυτό είναι κάτι που δεν είναι σύνηθες στη δικαστική πρακτική, καθώς και λίγο καιρό πριν έκλεισε και το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, όπου σε ταύτιση με την πρωτοβάθμια απόφαση, το ποινικό εφετείο καταδίκασε εκ νέου τον υπαίτιο οδηγό του λεωφορείου».

Όσον αφορά την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη σήμερα, ο δικηγόρος του αποκάλυψε: «Ένα ιατρικό θαύμα είναι ότι έζησε. Γίνονται προσπάθειες σοβαρής ανάκαμψής του. Είναι εκπληκτική η δουλειά που έκαναν οι φυσικοθεραπευτές. Πρέπει να φτιάξουμε στη χώρα μας κέντρα αποκατάστασης, λειτουργικά. Για κανονικότητα είναι πολύ νωρίς να το πούμε. Όταν σου έχουν προκληθεί βλάβες σε μία σειρά από ζωτικά όργανα και όργανα κίνησης, είναι προφανές ότι θα υπάρχουν θέματα και προβλήματα. Συνεχίζει τη φυσικοθεραπεία και σε κάθε περίπτωση είμαστε πολύ καλύτερα από ότι ήμασταν σε παλαιότερο χρόνο. Στέλνει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα. Να σας μεταφέρω κλείνοντας το μήνυμα της οικογένειας και του ίδιου του Κωνσταντίνου. Στέλνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ και μεγάλη αγκαλιά σε αυτούς τους φίλους επώνυμους και ανώνυμους πολίτες, που αγκάλιασαν τον προσωπικό του αγώνα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024