Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η κατάσταση της υγείας του και το τέλος των δικαστηρίων
Η αποζημίωση που έλαβε για το τροχαίο.
Για την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη σήμερα αλλά και για την αποζημίωση που έλαβε για το τροχαίο, μίλησε ο δικηγόρος του παρουσιαστή, Αγαμέμνων Τάτσης.
Σχετικά με τις δικαστικές εξελίξεις, ο κ. Τάτσης ανέφερε: «Δικαστικά είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε για πρώτη φορά ότι ο δικαστικός κύκλος έχει κλείσει και σε αστικό επίπεδο. Τα δικαστήρια εξέδωσαν τις σχετικές αποζημιώσεις και μάλιστα το εφετείο τις επαύξησε. Αυτό είναι κάτι που δεν είναι σύνηθες στη δικαστική πρακτική, καθώς και λίγο καιρό πριν έκλεισε και το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, όπου σε ταύτιση με την πρωτοβάθμια απόφαση, το ποινικό εφετείο καταδίκασε εκ νέου τον υπαίτιο οδηγό του λεωφορείου».
Όσον αφορά την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη σήμερα, ο δικηγόρος του αποκάλυψε: «Ένα ιατρικό θαύμα είναι ότι έζησε. Γίνονται προσπάθειες σοβαρής ανάκαμψής του. Είναι εκπληκτική η δουλειά που έκαναν οι φυσικοθεραπευτές. Πρέπει να φτιάξουμε στη χώρα μας κέντρα αποκατάστασης, λειτουργικά. Για κανονικότητα είναι πολύ νωρίς να το πούμε. Όταν σου έχουν προκληθεί βλάβες σε μία σειρά από ζωτικά όργανα και όργανα κίνησης, είναι προφανές ότι θα υπάρχουν θέματα και προβλήματα. Συνεχίζει τη φυσικοθεραπεία και σε κάθε περίπτωση είμαστε πολύ καλύτερα από ότι ήμασταν σε παλαιότερο χρόνο. Στέλνει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα. Να σας μεταφέρω κλείνοντας το μήνυμα της οικογένειας και του ίδιου του Κωνσταντίνου. Στέλνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ και μεγάλη αγκαλιά σε αυτούς τους φίλους επώνυμους και ανώνυμους πολίτες, που αγκάλιασαν τον προσωπικό του αγώνα».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
- Αποχαιρετισμός στη Μαίρη Θεοδωροπούλου
- Ένα εκατομμύριο γυναίκες χάνουν την πρόσβαση στην ανθρωπιστική βοήθεια, σύμφωνα με τον ΟΗΕ
- Φωτιά στο Σισμανόγλειο: Στην Ευελπίδων ο 76χρονος που συνελήφθη για εμπρησμό
- Το σπάνιο επίτευγμα από Μέσι και Εμπαπέ με διαφορά δύο ημερών: Έχει συμβεί τέσσερις φορές σε 60 χρόνια (pic, vids)
- Το Σάββατο 11 Ιουνίου θα επαναλειτουργήσει η Γέφυρα Μανωλά
- Θεσαλονίκη: Τι λέει η Ryanair για το σπασμένο παράθυρο αεροσκάφους σε πτήση της
- Η επιδημία του Έμπολα στο Κονγκό εξακολουθεί να εξαπλώνεται «αόρατα», σύμφωνα με τον ΠΟΥ
- Ενεργοποιείται μόνιμο πλαίσιο ενίσχυσης των Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-150x85.webp)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)















































![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-315x220.webp)


















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442