Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βγήκαν τα μαχαίρια στη ΝΔ ενόψει ευρωεκλογών

Βγήκαν τα μαχαίρια στη ΝΔ ενόψει ευρωεκλογών

Γιατί η γαλάζια ευρωβουλευτής φτάνει να απειλεί τον γαλάζιο βουλευτή με προσφυγή στη Δικαιοσύνη; - Το είναι το «μεγάλο και βαρύ» θέμα της κ. Βόζεμπεργκ;

Οι εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πραγματοποιούνται στις 6-9 Ιουνίου 2024, αλλά στη Νέα Δημοκρατία ο «πυρετός» ξεκίνησε τέσσερις μήνες πριν από τη διεξαγωγής τους, μέσω ενός επεισοδίου που ξέσπασε μεταξύ του Μπάμπη Παπαδημητρίου και της Ελίζας Βόζεμπεργκ.

Τη Δευτέρα (6/2), λοιπόν, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε τα ονόματα που θα υπάρχουν στο ψηφοδέλτιό του για τις ευρωεκλογές. Στο ψηφοδέλτιο υπάρχει και το όνομα της Ελίζας Βόζεμπεργκ.

Κεραυνός εν αιθρία η δήλωση του Μπάμπη Παπαδημητρίου για την Ελίζα Βόζεμπεργκ

Στις ευρωεκλογές του 2014, η ίδια εξελέγη ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία. Σε εκείνες του 2019, επανεξελέγη με το ίδιο κόμμα. Σήμερα, λοιπόν, μετά από την έκδοση της προαναφερθείσας ανακοίνωσης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπης Παπαδημητρίου δήλωσε ότι υπάρχει ένα «μεγάλο και βαρύ» θέμα με την κ. Βόζεμπεργκ.

Η εν λόγω δήλωση του βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στο στούντιο του Action24. Εκεί έκανε αυτήν τη δήλωση, χωρίς να ερωτηθεί σχετικά, και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση.

Παγωμένοι από τους βαρύγδουπους επιθετικούς προσδιορισμούς που χρησιμοποίησε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου για να περιγράψει το «θέμα της κ. Βόζεμπεργκ», οι παρευρισκόμενοι τον ρώτησαν τι ακριβώς εννοεί.

Τότε, εκείνος τους απάντησε ότι έχει δεσμευτεί να μην αποκαλύψει κάτι παραπάνω, γεγονός το οποίο διογκώνει περαιτέρω το ήδη μεγάλο μυστήριο που δημιούργησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και παράλληλα γεννά ερωτήματα. Στην ίδια δήλωσή του, δε, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου ενέπλεξε και το όνομα του Μανώλη Κεφαλογιάννης, που προς το παρόν δεν έχει ενταχθεί στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο και που, κατά τον ΑΝΤ1, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η επίμαχη δήλωση του Μπάμπη Παπαδημητρίου:

Η αντίδραση της Ελίζας Βόζεμπεργκ στην εν λόγω δήλωση του Μπάμπη Παπαδημητρίου ήταν έντονη. Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μάλιστα, απειλεί τον Μπάμπη Παπαδημητρίου ότι η ίδια θα προσφύγει την Ελληνική Δικαιοσύνη εάν ο γαλάζιος βουλευτής δεν ανακαλέσει αμέσως και δη δημοσίως.

Η αντίδραση της Ελίζας Βόζεμπεργκ:

«Κανένα απολύτως θέμα δεν είχα ποτέ, ούτε έχω εγώ! Αντιθέτως θέμα έχει ο κος Μπαμπης Παπαδημητριου @babis2019 που αυθαίρετα κ απρόκλητα μου επιτίθεται θίγοντας την υπόληψή μου την οποία θα προστατέψω με κάθε νόμιμο τρόπο! Οφείλει να ανακαλέσει άμεσα δημόσια», τονίζει στο Twitter.

Το θέμα σε αυτήν την ασυνήθιστη υπόθεση δεν είναι μοναχά ότι «βγήκαν τα μαχαίρια στη ΝΔ», αλλά, μοιραία, γεννάται το -εύλογο- ερώτημα ποιο είναι αυτό το «μεγάλο και βαρύ» θέμα που, σύμφωνα με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, υπάρχει με την Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο διανύει εδώ και αρκετό καιρό μια πολυτάραχη περίοδο και πλέον δεν είμαστε πολύ μακριά στο χρονικό σημείο διεξαγωγής των ευρωεκλογών.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024