Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάει στα μπλόκα των αγροτών ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Πάει στα μπλόκα των αγροτών ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι πετάει στην εξέδρα τις ευθύνες της

Περιοδεία στα μπλόκα των αγροτών σε Βοιωτία, Φθιώτιδα, Μαγνησία, Λάρισα, Τρίκαλα και Καρδίτσα θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Συγκεκριμένα, στις 10:30 θα πάει στο Κάστρο Βοιωτίας, στις 11:30 στην Αταλάντη Φθιώτιδας, στις 12:30 στην Ανθήλη Φθιώτιδας, στις 17:00 στον Αλμυρό Μαγνησίας, στις 17:30 στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας, στις 18:00 στον Πλατύκαμπο Λάρισας, στις 19:30 στον Ζάρκο Τρικάλων και στις 20:30 στον κόμβο Ε65 στην Καρδίτσα.

«Με αισχρές συκοφαντίες για φοιτητές και αγρότες, η κυβέρνηση δεν θα τη βγάλει καθαρή»

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας τις προηγούμενες μέρες αναφέρθηκε στα αιτήματα και τις κινητοποιήσεις των αγροτών, τονίζοντας πως «έχουν δίκιο», καθώς αγωνίζονται με τα μπλόκα τους σε όλη την Ελλάδα, «ενάντια στο ξεκλήρισμά τους από τις κυβερνήσεις και την ΕΕ. Διεκδικούν αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος, 100% αποζημιώσεις για τις ζημιές, μείωση του κόστους παραγωγής, κατώτερες εγγυημένες τιμές».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι πετάει στην εξέδρα τις ευθύνες της

«Είναι αλήθεια πως η μαζικότητα και η κλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων ενεργοποίησαν τα αντανακλαστικά σας», σημείωσε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση.

Ακολούθως πρόσθεσε ότι «αφού κάνατε ό,τι περνούσε από το χέρι σας για να εμποδίσετε το δυνάμωμά τους, αφού «φάγατε τα μούτρα σας» με τα περί «υποκινούμενων μειοψηφιών» και καταλάβατε ότι δεν περνούν οι τσαμπουκάδες και οι συκοφαντίες, καθώς οι αγώνες πληθαίνουν καθημερινά σε όλη τη χώρα, τώρα κινείστε πλέον στη γνωστή τακτική της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι πετάει στην εξέδρα τις ευθύνες της για την τεράστια αύξηση του κόστους παραγωγής, «μιλώντας για εισαγόμενο πρόβλημα».

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024