Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε διαιτητή, τον έβρισαν και τον έφτυσαν σε ερασιτεχνικό αγώνα - Δύο συλλήψεις

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε διαιτητή, τον έβρισαν και τον έφτυσαν σε ερασιτεχνικό αγώνα – Δύο συλλήψεις

Μετά τη λήξη του αγώνα τα άτομα συνεπλάκησαν, εξύβρισαν τον διαιτητή και τον έφτυσαν - Συνελήφθη ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ομάδας

Επεισόδιο σημειώθηκε μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα για το πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου της Κεντρικής Μακεδονίας ανάμεσα στην Αστραπή Δενδροποτάμου και τον Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου, στην περιοχή της Μενεμένης, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Εμπλεκόμενοι, σύμφωνα με το voria.gr, ήταν ο πρόεδρος της Αστραπής Δενδροποτάμου, ο διαιτητής αλλά και τέσσερα ακόμα άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη λήξη του αγώνα (ισοπαλία 1-1) τα άτομα συνεπλάκησαν, εξύβρισαν τον διαιτητή και τον έφτυσαν.

Αναζητούνται οι τέσσερις υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στο περιστατικό

Οι 52χρονος πρόεδρος και ο 37χρονος διαιτητής μεταφέρθηκαν στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όπου, μετά από υποβολή εγκλήσεων, συνελήφθησαν, κατά περίπτωση, για διατάραξη κοινής ειρήνης, σωματική βλάβη, εξύβριση, ψευδή καταμήνυση και αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις. Αναζητούνται οι τέσσερις υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στο περιστατικό.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης αφέθηκε ελεύθερος ο 37χρονος διαιτητής, ενώ ο 52χρονος συλληφθείς, πρόεδρος της Αστραπής, θα οδηγηθεί στην αρμόδια δικαστική Αρχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

«Μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα για το πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου, απογευματινές ώρες χθες (04-02-2024) στην περιοχή της Μενεμένης, έλαβε χώρα επεισόδιο στο οποίο εμπλέκονται έξι άτομα, ανάμεσά τους και δύο ημεδαποί 52 και 37 ετών.

Οι δύο τελευταίοι μεταφέρθηκαν στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όπου μετά από υποβολή εγκλήσεων, συνελήφθησαν, κατά περίπτωση, για διατάραξη κοινής ειρήνης, σωματική βλάβη, εξύβριση, ψευδή καταμήνυση και αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις. Αναζητούνται οι τέσσερις υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στο περιστατικό.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με κ. Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης αφέθηκε ελεύθερος ο 37χρονος άντρας, ενώ ο 52χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια δικαστική Αρχή»

Sports in

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις προπονήσεις – Ατομικό Ιωαννίδης και Μπερνάρ

Επιστροφή στο γήπεδο για τον Παναθηναϊκό ενόψει της συνέχειας των πλέι οφ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024