Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε διαιτητή, τον έβρισαν και τον έφτυσαν σε ερασιτεχνικό αγώνα – Δύο συλλήψεις
Μετά τη λήξη του αγώνα τα άτομα συνεπλάκησαν, εξύβρισαν τον διαιτητή και τον έφτυσαν - Συνελήφθη ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ομάδας
Επεισόδιο σημειώθηκε μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα για το πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου της Κεντρικής Μακεδονίας ανάμεσα στην Αστραπή Δενδροποτάμου και τον Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου, στην περιοχή της Μενεμένης, στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Εμπλεκόμενοι, σύμφωνα με το voria.gr, ήταν ο πρόεδρος της Αστραπής Δενδροποτάμου, ο διαιτητής αλλά και τέσσερα ακόμα άτομα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη λήξη του αγώνα (ισοπαλία 1-1) τα άτομα συνεπλάκησαν, εξύβρισαν τον διαιτητή και τον έφτυσαν.
Αναζητούνται οι τέσσερις υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στο περιστατικό
Οι 52χρονος πρόεδρος και ο 37χρονος διαιτητής μεταφέρθηκαν στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όπου, μετά από υποβολή εγκλήσεων, συνελήφθησαν, κατά περίπτωση, για διατάραξη κοινής ειρήνης, σωματική βλάβη, εξύβριση, ψευδή καταμήνυση και αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις. Αναζητούνται οι τέσσερις υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στο περιστατικό.
Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης αφέθηκε ελεύθερος ο 37χρονος διαιτητής, ενώ ο 52χρονος συλληφθείς, πρόεδρος της Αστραπής, θα οδηγηθεί στην αρμόδια δικαστική Αρχή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:
«Μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα για το πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου, απογευματινές ώρες χθες (04-02-2024) στην περιοχή της Μενεμένης, έλαβε χώρα επεισόδιο στο οποίο εμπλέκονται έξι άτομα, ανάμεσά τους και δύο ημεδαποί 52 και 37 ετών.
Οι δύο τελευταίοι μεταφέρθηκαν στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όπου μετά από υποβολή εγκλήσεων, συνελήφθησαν, κατά περίπτωση, για διατάραξη κοινής ειρήνης, σωματική βλάβη, εξύβριση, ψευδή καταμήνυση και αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις. Αναζητούνται οι τέσσερις υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στο περιστατικό.
Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με κ. Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης αφέθηκε ελεύθερος ο 37χρονος άντρας, ενώ ο 52χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια δικαστική Αρχή»
- Παναγιώτης Νέστορας: «Το μόνο που έχω να ρωτήσω είναι γιατί τόσο μίσος, ποιοι είναι πίσω από τους εκτελεστές»
- Επίδειξη μίσους στη Βόρεια Ιρλανδία: Ομοίωμα τζαμιού πυρπολήθηκε έξω από το Μπέλφαστ
- H OpenAI απαντά στην Anthropic με νέο πολυεργαλείο για επιχειρήσεις
- Κωνσταντίνος Αργυρός – Οι «Καμπάνες» του, γίνονται το πρώτο ελληνόφωνο άλμπουμ στα Billboard
- Προοπτική για κοινωνικές κατοικίες ιατρών στην Κάρπαθο
- Τραγωδία στη Γαλλία μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Μουντιάλ: 17χρονη έχασε τη ζωή της μετά από πτώση από φορτηγό (vids)
- Σισμανόγλειο: Στον εισαγγελέα ο 76χρονος που προκάλεσε τη φωτιά στο νοσοκομείο
- Τοξικότητα κυβερνητικής κοπής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442