Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Coca Jones με γαλάζια δημιουργία Celia Kritharioti στα Grammy 

H Coca Jones με γαλάζια δημιουργία Celia Kritharioti στα Grammy 

Mε ένα εντυπωσιακό baby blue crystal dress Celia Kritharioti Haute Couture S/S 2024, σε ασημί τόνους, που θύμιζε τα χρώματα του βυθού, τα οποία κυριάρχησαν και στην πρόσφατη collection της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας που παρουσιάστηκε στo Παρίσι.

Η 66η τελετή των βραβείων Grammy πραγματοποιήθηκε στο Crypto.com Arena στο Λος Άντζελες την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024. Όπως ήταν αναμενόμενο τα φλας των φωτογράφων πήραν «φωτιά» με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Η εμφάνιση που «έκλεψε» τις εντυπώσεις ήταν της 26χρονης ηθοποιού και τραγουδίστριας Coco Jones, που επέλεξε να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί, με ένα εντυπωσιακό baby blue crystal dress Celia Kritharioti Haute Couture S/S 2024, σε ασημί τόνους, που θύμιζε τα χρώματα του βυθού, τα οποία κυριάρχησαν και στην πρόσφατη collection της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας
που παρουσιάστηκε στην πόλη του φωτός.

Δείτε το σχτικό βίντεο με την εμφάνισή της 

Η αγαπημένη ηθοποιός έλαβε βραβείο  Grammy  για την καλύτερη ερμηνεία R&B, ενώ ήταν υποψήφια σε 4 ακόμα μεγάλες κατηγορίες βραβείων. Αξίζει να σημειωθεί, πως η λαμπερή star, έγινε γνωστή αρχικά από την συμμετοχή της στα παιδικά προγράμματα της Disney.

Εκτός από την Cocο Jones, δημιουργία της ταλαντούχας Ελληνίδας σχεδιάστριας από την συλλογή «Africa» επέλεξε και η 22χρονη Tyla στο Grammy Nominee brunch. Η νεαρή τραγουδίστρια έλαβε για 1 η φορά βραβείο και συγκεκριμένα στην κατηγορία «Best African Music Performance» για το τραγούδι της «Water».

Εκτός από την Cocο Jones, δημιουργία της ταλαντούχας Ελληνίδας σχεδιάστριας από την συλλογή «Africa» επέλεξε και η 22χρονη Tyla στο Grammy Nominee brunch

Celia Kritharioti Couture

O παλαιότερος Οίκος Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα που από το 1906, δημιουργεί χειροποίητα creations που αποτελούν ύμνο για τη γυναίκα, δίνοντας κίνηση και δυναμισμό στο κάθε της βήμα, κατακτώντας δικαίως μια θέση στον κόσμο της υψηλής ραπτικής.

Celia Kritharioti Instagram 

www.celiakritharioti.com

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024