Απίθανος Λαρεντζάκης: Έδωσε πάσα κάτω από τα πόδια του Ετσενίκε (vid)
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης βρήκε ξανά τον Φίλιπ Πετρούσεφ με πάσα κάτω από τα πόδια αντιπάλου, όμως αυτή τη φορά ο Σέρβος δεν ευστόχησε αλλά κέρδισε φάουλ.
Η συνήθεια που έγινε λατρεία από τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, λίγα 24ωρα μετά το ματς με την Μπάγερν στο Μόναχο.
Συγκεκριμένα, ο γκαρντ του Ολυμπιακού επανέλαβε την πάσα κάτω από τα πόδια του Σερζ Ιμπάκα, κάνοντας το ίδιο και κόντρα στον Χάιμε Ετσενίκε του Προμηθέα Πάτρας.
Μάλιστα, η πάσα είχε και τον ίδιο αποδέκτη, τον Φίλιπ Πετρούσεφ, όμως ο Σέρβος αυτή τη φορά δεν σκόραρε, κερδίζοντας δύο βολές στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα στην Πάτρα.
Η Μπολόνια προηγήθηκε 2-0, η Νάπολι ισοφάρισε σε 2-2, αλλά οι φιλοξενούμενοι σκόραραν ξανά στο 90+1’ με τον Ρόβε και έφυγαν με το διπλό από το «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».