Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς – Κοπίλ 2-0: Εντυπωσιακός ο Στέφανος, 1-0 η Ελλάδα (vid)

Τσιτσιπάς – Κοπίλ 2-0: Εντυπωσιακός ο Στέφανος, 1-0 η Ελλάδα (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε εύκολα με 2-0 σετ τον Μάριους Κοπίλ και η Ελλάδα έκανε το 1-0 στο tie με τη Ρουμανία για το Davis Cup.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς το παιχνίδι με τον Μάριους Κοπίλ, με τον συμπατριώτη μας να επικρατεί εύκολα με 2-0 σετ (6-3, 6-4) και να κάνει το 1-0 στο tie της Ελλάδας με τη Ρουμανία για τα πλέι-οφ του World Group I του Davis Cup.

Εξαιρετικός ο Στέφανος, έφτασε σε μια άνετη νίκη.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κυριάρχησε στο ειδικό κορτ που έχει στηθεί στο κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων (σ.σ γήπεδο μπάσκετ ΑΕΚ) και έφτασε σε μια άνετη νίκη, με την οποία έδωσε το προβάδισμα στην Ελλάδα στη μάχη με τη Ρουμανία για το Davis Cup.

Σε λίγη ώρα θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, στο οποίο ο Αριστοτέλης Θάνος θα αντιμετωπίσει τον Νίκολας Νταβίντ Ιονέλ, με στόχο το 2-0 για την Ελλάδα, που θα φέρει τη χώρα μας μια νίκη μακριά από την πρόκριση στην πρώτη κατηγορία.

Η εξέλιξη του παιχνιδιού

Οσον αφορά στο παιχνίδι του Τσιτσιπά με τον Κοπίλ, ο συμπατριώτης μας έκανε μπρέικ στο 4ο γκέιμ του πρώτου σετ και προηγήθηκε γρήγορα με 3-1. Στη συνέχεια έφτασε στο 5-3 και λίγο αργότερα με καλό σερβίς στο 6-3, με το οποίο έκανε το 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ ο Στέφανος κατάφερε να κάνει μπρέικ στο 7ο γκέιμ (4-3). Το νερό είχε μπει πλέον στο αυλάκι για τον Τσιτσιπά, με τον Ελληνα τενίστα να φτάνει με μαθηματική ακρίβεια στο 6-4 και στο 2-0.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024