Οι βασικές αντίπαλές της αύξησαν τον βαθμό δυσκολίας των προγραμμάτων τους, αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να την ξεπεράσουν, με τη Βασιλική Αλεξανδρή μάλιστα (που εκπροσωπεί την Αυστρία και ήταν δεύτερη πέρυσι στη Φουκουόκα και δεύτερη στον προκριματικό της Ντόχα) να «χάνει» μία άσκηση και να υποχωρεί στην έκτη θέση. Το ασημένιο μετάλλιο πήρε η Καναδή Ζακλίν Σιμονό με 269.2767 βαθμούς και το χάλκινο η Κινέζα Χουιγιάν Σου με 262.3700 βαθμούς.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου δεν έκρυψε τη χαρά, αλλά και το χαμόγελό της.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
LIVE: Σάντερλαντ – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Σάντερλαντ – Νότιγχαμ Φόρεστ για την 34η αγωνιστική Premier League.
Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για τα ντέρμπι των πλέι-οφ της Super League κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.