Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έβερτον – Τότεναμ 2-2: Έκλεψαν τον βαθμό στις καθυστερήσεις τα «ζαχαρωτά»

Έβερτον – Τότεναμ 2-2: Έκλεψαν τον βαθμό στις καθυστερήσεις τα «ζαχαρωτά»

Με γκολ του Μπράνθγουεϊτ στο 90+8', η Εβερτον έκλεψε τον βαθμό της ισοπαλίας από την Τότεναμ - Δύο γκολ ο Ριτσάρλισον.

Με buzzer beater του Τζάραντ Μπράνθγουεϊτ (90+4′) η Έβερτον πήρε τη μπουκιά από το στόμα της Τότεναμ που είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον πρώην των γηπεδούχων, Ριτσάρλισον, και με το τελικό 2-2 έσωσε την παρτίδα στο «Γκούντισον Παρκ», στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Premier League.

Το γκολ του Μπράνθγουεϊτ χάλασε το «πάρτι» του Ριτσάρλισον.

Απέναντι στην ομάδα που έχει την τρίτη χειρότερη εντός έδρας συγκομιδή (12 βαθμούς με το σημερινό) και παλεύει για την επιβίωσή της, οι «πετεινοί» έχασαν δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνουν για να διατηρηθούν στην τετράδα.

Στο 4ο λεπτό ο Τζόνσον έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και με τρομερό σουτ στην κίνηση ο Ριτσάρλισον νίκησε τον Πίκφορντ για το 0-1. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα η Έβερτον έκανε το 1-1 όταν ο Ταρκόβσκι βρήκε τον Κάλβερτ-Λιούιν κι εκείνος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 41′, ο Τότεναμ προηγήθηκε και πάλι όταν ο Μάντισον έδωσε στον Ριτσάρλισον και ο Βραζιλιάνος με νέο σουτ έκανε το 1-2. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν τελείωσαν το ματς και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε το 2-2, με τον Μπράνθγουεϊτ να σκοράρει από κοντά και να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

Έβερτον: Πίκφορντ, Ταρκόφσκι, Μικολένκο, Γκόντφρεϊ (75′ Κόουλμαν), Μπράνθγουεϊτ, ΜακΝιλ (85′ Ντόμπιν), Γιανγκ (80′ Τσερμίτι), Ιντρίσα, Γκάρνερ, Κάλβερτ-Λιούιν (85′ Μπέτο), Χάρισον

Τότεναμ: Βικάριο, Ρομέρο, Πόρο, Φαν Ντε Βεν, Ουντότζι, Χόιμπιεργκ (89′ Ντραγκουσίν), Μάντισον (86′ Μπράιαν Χιλ), Βέρνερ (86′ Σκιπ), Τζόνσον (64′ Κουλουσέφσκι), Μπεντανκούρ (64′ Πάπε Σαρ), Ριτσάρλισον

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024