Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σκέφτονται ήδη τα play offs

Σκέφτονται ήδη τα play offs

Οι ομάδες που έκαναν μεταγραφές, δεν θα διστάσουν να ρίξουν τα νέα αποκτήματα αμέσως στα «βαθιά»

Παράξενες οι μέρες που ζούμε. Το κύμα των μεταγραφών δεν ήταν θερινό αεράκι αλλά έμοιαζε με χειμωνιάτικο βοριά. Πήρε και σήκωσε πολλά από τις ομάδες και οι αλλαγές δείχνουν αμέτρητες. Πρωταγωνιστές; Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.

Οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν τώρα στις ομάδες, θα δοκιμαστούν άμεσα σε παιχνίδια

Υπάρχει, όμως, κάτι κοινό σε όλη την ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά μας. Οι ομάδες που προχώρησαν σε κινήσεις, δεν διστάζουν να ρίξουν στα βαθιά, αυτό που λέμε «με τη μία», τους ποδοσφαιριστές που απέκτησαν. Το κάνουν με έναν σκοπό, έχουν συγκεκριμένο λόγο: αντιμετωπίζουν την περίοδο έως τη λήξη της κανονικής περιόδου περίπου ως… μεταβατική. Ναι, ουδείς θέλει να χάσει βαθμούς, το κυριότερο όμως είναι να προσαρμοστούν οι νεαποκτηθέντες και να εμφανιστούν πανέτοιμοι στα play offs. Γιατί πολύ απλά, εκεί θα κριθούν τα πάντα.

Από την άφιξη του Ρούμπεν Βέζο για τον Ολυμπιακό.

Μέσα οι νεοφερμένοι

Βλέπεις ή ακούς πως ο Λιούμπισιτς είναι πιθανό να αγωνιστεί βασικός στο επικείμενο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης. Με μία προπόνηση; ‘Η με δύο; Ναι, γιατί όχι; Με τα ματς να είναι το ένα μετά το άλλο, πώς θα βρει ρυθμό ο μέσος που κατέφθασε από το Ζάγκρεμπ; Κάτι αντίστοιχο δεν είδαμε εξάλλου να συμβαίνει και στον Παναθηναϊκό; Ας μην έχουμε στο νου τον Μπακασέτα- αλίμονο αν ο αρχηγός της εθνικής ομάδας χρειαζόταν χρόνο προσαρμογής. Μέσα ο Ούγκο, παιχνίδια να παίρνει ο Ακαϊντίν, ασφαλώς και ο Ντραγκόφσκι. Ορισμένοι επιμένουν πως ο Τερίμ κάνει τα δικά του που ίσως βαφτίζονται και «τρέλες», αλλά μάλλον ο Τούρκος τεχνικός έχει στο μυαλό ένα συγκεκριμένο πλάνο.

Όσον αφορά στον Ολυμπιακό, την ομάδα που κινήθηκε δυναμικά στο παζάρι, σύντομα θα δούμε τι θα κάνει η πορτογαλική παροικία. Ο Καρβαλιάλ ζήτησε συμπατριώτες του ποδοσφαιριστές και στη λογική πως «αυτούς ξέρει και αυτούς εμπιστεύεται». Βέβαια, πρώτος κατέφθασε ένας Ισπανός φορ, ο Ναβάρο, τον γνώριζε όμως ο προπονητής. Γρήγορα γρήγορα στη μάχη ο κυνηγός γιατί εκτός όλων των άλλων ο Ελ Καμπί έδινε παιχνίδια στο Κύπελλο της Αφρικής. Ο Ζέλσον Μαρτίνς ήρθε και μπήκε σε ρυθμό αγώνων, σχετικά σύντομα είδαμε τους Όρτα και Τσικίνιο και αναμένεται ο αριστεροπόδαρος Κάρμο που θα δέσει την άμυνα. Αν προσθέσουμε στην εξίσωση και τους Άμπι – Βέζο, διαπιστώνουμε πως ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε σε όλες τις γραμμές του και σύντομα θα δείχνει μια «άλλη ομάδα».

Συμπέρασμα: τα δεδομένα του πρωταθλήματος και ο αριθμός των αγώνων που θα δοθούν μετά το φινάλε της κανονικής διάρκειας, δημιούργησαν μια νέα συνθήκη. Και αυτή με τη σειρά της έφερε ένα τσουνάμι μεταγραφικό! Με τους ποδοσφαιριστές να πατούν κατευθείαν το χορτάρι.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024