Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πολεμάμε φαντάσματα» - Τι λένε οι δικηγόροι του Πολυχρονόπουλου για τις ανώνυμες μαρτυρίες

«Πολεμάμε φαντάσματα» – Τι λένε οι δικηγόροι του Πολυχρονόπουλου για τις ανώνυμες μαρτυρίες

Οι συνήγοροι του ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου έθεσε ερωτήματα για τις ανώνυμες καταγγελίες πρώην εθελοντών.

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση του ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» και τις μαρτυρίες που βγαίνουν στη δημοσιότητα τοποθετήθηκαν οι δικηγόροι του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, Αλέξανδρος Κατσιφός και Νίκος Αλεξανδρής.

Όπως τόνισε ο κ. Κατσιφός, η πλευρά του κ. Πολυχρονόπουλου δίνει τις τελευταίες ημέρες «έναν άνισο αγώνα έναντι φαντασμάτων», καθώς υπογραμμίζει ότι όλοι όσοι έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες εμφανίζονται χωρίς να κάνουν γνωστά τα χαρακτηριστικά τους και το όνομά τους.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας, «υπάρχει μια προθυμία στο να ακούσουμε τι λένε αυτοί οι άνθρωποι, ανώνυμα χωρίς στοιχεία, χωρίς πρόσωπο, χωρίς φωνές».

«Οι “καταγγέλλοντες” αποφάσισαν τώρα να μιλήσουν για γεγονότα τα οποία υποτίθεται ότι γνώριζαν όλα αυτά τα χρόνια. Περίεργη η χρονική σύμπτωση. Επίσης, κανένας δεν έχει κάνει επώνυμη καταγγελία, οπότε νομικά δεν κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι», ανέφερε ο Νίκος Αλεξανδρής.

«Οι κουκουλοφόροι που βγαίνουν και μιλάνε στα μέσα ενημέρωσης, ας καταγγείλουν αυτά που γνωρίζουν επώνυμα, ώστε οι καταγγελίες τους να ελεγχθούν να απαγγελθούν κατηγορίες από τις εισαγγελικές αρχές» πρόσθεσε ο κ. Αλεξανδρής μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Δεν είπαν τίποτα 13 χρόνια;»

Αναφορικά με ορισμένες καταγγελίες που έχουν γίνει από πρόσωπα που υποστήριξαν ότι έδιναν οι ίδιοι τις κάρτες τους για να παίζει ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, με αντάλλαγμα κάποιο ποσό, ο κ. Κατσιφός επεσήμανε το γεγονός ότι δεν είχε αντιδράσει κανείς όλα αυτά τα χρόνια.

«Αυτός εξακολουθούσε μετά από όσα γνώριζε και έκανε και συνέπραττε, να είναι εθελοντής; Γιατί δεν πήγε να πιάσει και άλλους εθελοντές; Γιατί αν όλοι μαζεύονταν δεν θα περνούσαν 13 χρόνια» πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Κατσιφός, μιλώντας στο OPEN.

«Αναμένουμε αντίγραφα, δεν είχε εθισμό»

Την ίδια ώρα, όπως τόνισε ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου δεν έχουν λάβει το φάκελο με το πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες.

«Το πόρισμα της Αρχής έχει διακινηθεί σε εισαγγελική Αρχή, οπότε περιμένουμε να κληθούμε για να λάβουμε αντίγραφα» σημείωσε και πρόσθεσε ότι «ο εντολέας μου έχει κατηγορηματικά δηλώσει και σε μένα ότι δεν είχε εθισμό στον τζόγο, τα χρήματα του Άλλου Ανθρώπου που δοθήκαν για τις δωρεές πήγανε στον Άλλον Άνθρωπο».

«Δεν υπάρχει κατασπατάληση χρημάτων που δοθήκαν για άλλο σκοπό» κατέληξε ο Αλέξανδρος Κατσιφός.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024