Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανοιξιάτικος καιρός τις επόμενες ημέρες - Έρχονται 20άρια από Δευτέρα

Ανοιξιάτικος καιρός τις επόμενες ημέρες – Έρχονται 20άρια από Δευτέρα

Αύριο Σάββατο αναμένεται ασθενείς χιονόπτωση στην Πάρνηθα - Άνοδος της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα από Δευτέρα

Ήπιος θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες και μάλιστα από Δευτέρα αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας με τον υδράργυρο να ανεβαίνει πάνω από τους 20 βαθμούς Κελσίου σε πολλές περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του MEGA Γιάννη Καλιάνο, μια μικρή διαταραχή Σάββατο και Κυριακή αναμένονται τοπικές βροχοπτώσεις και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά, κυρίως στα  ανατολικά ηπειρωτικά της χώρας.

Άνοδος της θερμοκρασίας

Την Κυριακή και κυρίως από Δευτέρα αναμένεται περαιτέρω βελτίωση του καιρού με άνοδο της θερμοκρασίας που σε κάποιες περιοχές θα φτάσει και ίσως ξεπεράσει τους 20 και 21 βαθμούς.

Αναλυτικά αύριο Σάββατο ο καιρός θα κυλήσει με ηλιοφάνεια σχεδόν παντού και κάποιες συννεφιές τις πρωινές ώρες στη Χαλκιδική, στις Σποράδες, στην Εύβοια και στην βόρεια Κρήτη οι οποίες θα δώσουν τοπικές μπόρες. Από το μεσημέρι και αργότερα ο καιρός θα βελτιωθεί παντού.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο ανατολικοί στα 4 με 5 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο βόρειοι στα 5 με 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι θα γυρίσουν σε βόρειους στο Ιόνιο και δυτικούς στην υπόλοιπη χώρα και θα εξασθενήσουν ελαφρώς.

Η θερμοκρασία τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά δεν θα περάσουν τους 2 με 3 βαθμούς. Μέσα στην ημέρα θα φτάσει τους 14 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Η Αττική το Σάββατο θα έχει ηλιοφάνεια με κάποιες συννεφιές το πρωί στα βόρεια οι οποίες ίσως δώσουν ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα 3 με 4 -τοπικά έως και 5- μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 5 με 14 βαθμούς Κελσίου.

Η Κεντρική Μακεδονία θα έχει ηλιοφάνεια και κάποιες τοπικές βροχές στα πόδια της Χαλκιδικής το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί στα 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 4 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός από τον Σάκη Αρναούτρογλου

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024