Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Θύμα διάρρηξης ο Γιάννης Χατζηγεωργίου - Του έκλεψαν κοσμήματα και χρήματα

Θύμα διάρρηξης ο Γιάννης Χατζηγεωργίου – Του έκλεψαν κοσμήματα και χρήματα

Περιγράφει την στιγμή που είδε το σπίτι παραβιασμένο.

Θύμα διάρρηξης έπεσε πρόσφατα ο Γιάννης Χατζηγεωργίου στο σπίτι όπου μένει με την σύντροφό του. Ο γνωστός ηθοποιός περιέγραψε τις στιγμές που βίωσε και αποκάλεψε πώς του έκλεψαν κοσμήματα και χρήματα.

«Το μάθαμε χθες. Με πήρε τηλέφωνο η σύζυγός μου την ώρα που εγώ ήμουν στα γυρίσματα στον Διογένη με τη Ρούλα Κορομηλά. Μου λέει: αγάπη μου, μην ανησυχήσεις, δεν ξέρω τι ώρα θα γυρίσεις αλλά θέλω να σου πω ότι μας κλέψανε. Της λέω: μου κάνεις πλάκα. Όχι, μου λέει. Και το σπίτι το έχουμε νοικιάσει εδώ και μόλις 8 ημέρες», είπε αρχικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού».

Και συνέχισε: «Μπήκα στο σπίτι και νόμιζα ότι θα το βρω άνω-κάτω. Το σαλόνι ήταν ατόφιο, στο δωμάτιο είχε γίνει χαμός. Είχαν πεταχτεί όλα τα πράγματα έξω, γιατί έψαχναν κοσμήματα και μετρητά. Βρήκαν ό,τι χρειαζόταν και έφυγαν.

«Η Βιολέτα πριν από δύο ημέρες είχε δει έναν τύπο να κοιτάζει το σπίτι και μόλις εκείνη βγήκε έξω, αυτός πήρε το βλέμμα του απότομα. Μπορεί να ήταν αυτός, μπορεί και να μην ήταν. Ποιος ξέρει; Ήταν όμως περίεργο. Το θετικό είναι ότι δεν έπαθε τίποτα η Βιολέτα, είμαστε σώοι και αβλαβείς και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Οι γείτονες δεν κατάλαβαν τίποτα, ούτε και η Τούνη που μένει δίπλα», κατέληξε στις περιγραφές του για τη διάρρηξη ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Τι είχε δηλώσει λίγες ώρες μετά την διάρρηξη

«Ήμουνα στα γυρίσματα μιας εκπομπής και πληροφορήθηκα από τη σύζυγό μου, κατά τις 11 το βράδυ, ότι διέρρηξαν το σπίτι μας και μπήκαν μέσα. Από ότι καταλάβαμε και από τις Αρχές, πρόκειται για κάποια σπείρα γιατί μπήκαν στα υπνοδωμάτια, δεν πειράξανε κανέναν άλλο χώρο του σπιτιού…» συμπλήρωσε στην εκπομπή «Το Πρωινό», λέγοντας ότι οι δράστες κλέψανε κοσμήματα αξίας και χρήματα.

*Κεντρική φωτογραφία NDP PHOTO

Sports in

Sport: «Φοβίζουν οι δυο… μεταγραφές του Ολυμπιακού»

Η εφημερίδα της Βαρκελώνης αναλύει τα ατού των «ερυθρολεύκων» ενόψει του πέμπτου αγώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024