Φώτης Ιωαννίδης και Χουάνκαρ συμμετείχαν στο κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης του Παναθηναϊκού και δήλωσαν «παρών» για το ντέρμπι της Κυριακής (4/1) κόντρα στον Ολυμπιακό.
Δύο «πονοκέφαλοι» λιγότεροι για τον Φατίχ Τερίμ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (4/1).
Πιο συγκεκριμένα ο Τούρκος τεχνικός είδε τους Φώτη Ιωαννίδη και Χουάνκαρ να συμμετέχουν κανονικά στο σημερινό πρόγραμμα προπόνησης του τριφυλλιού, θέτοντας έτσι τους εαυτούς τους στην διάθεση του.
Το σχετικό Δελτίο Τύπου αναφέρει:
Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο ντέρμπι «αιωνίων».
Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο έκαναν αποφόρτιση. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρές εστίες. Στην προπόνηση με την ομάδα μπήκαν και οι Ιωαννίδης, Χουάνκαρ.
Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σπόραρ, Βέρμπιτς και θεραπεία οι Βαγιαννίδης, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις