Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεξικό: 19 άνθρωποι απανθρακώθηκαν σε σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό (συγκλονιστικές εικόνες)

Μεξικό: 19 άνθρωποι απανθρακώθηκαν σε σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό (συγκλονιστικές εικόνες)

Πυρκαγιά προκλήθηκε από τη σφοδρή σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό, με αποτέλεσμα 19 άνθρωποι ν' απανθρακωθούν και άλλοι 22 να τραυματιστούν, στην τουριστική Ελότα του Μεξικού.

Μετωπική σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό που μετέφερε εμπορεύματα στοίχισε τη ζωή σε 19 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 22 σε πολιτεία του βορειοδυτικού Μεξικού, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές (φωτογραφία, επάνω, από το X/Guardia Nacional Carreteras, και βίντεο, κάτω).

Το δυστύχημα έγινε στην Ελότα, τουριστικό προορισμό που εκτιμούν ιδιαίτερα οι καναδοί και οι αμερικανοί τουρίστες.

Η αναγνώριση των πτωμάτων θ’ απαιτήσει χρόνο «δεδομένου πως απανθρακώθηκαν»

Τα οχήματα πήραν φωτιά μετά τη σύγκρουση. «Καταμετρήσαμε 19 πτώματα. Η αναγνώρισή τους θ’ απαιτήσει κάποιο χρονικό διάστημα δεδομένου πως απανθρακώθηκαν», συνόψισε η Σάρα Κινιόνες, η γενική εισαγγελέας στην πολιτεία Σιναλόα.

«Oταν έχουμε τα στοιχεία των θανόντων, θα τα δημοσιοποιήσουμε», είπε. Στους 22 τραυματίες προσφέρθηκε ιατρική περίθαλψη, πρόσθεσε η εισαγγελική λειτουργός.

Το λεωφορείο είχε αναχωρήσει από τη Γουαδαλαχάρα με προορισμό τη Λος Μότσις, στη Σιναλόα, πολιτεία γνωστή κυρίως επειδή αποτελεί προπύργιο διακινητών ναρκωτικών.

Συχνά τα τροχαία

Τα πολύνεκρα τροχαία είναι συχνά στο Μεξικό. Την 21η Νοεμβρίου, τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 58 τραυματίστηκαν όταν λεωφορείο ανατράπηκε στην πολιτεία Βερακρούς (ανατολικά), στον Κόλπο του Μεξικού.

Τον Αύγουστο, δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο που μετέφερε κυρίως μετανάστες από τη Βενεζουέλα είχε αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 16 άνθρωποι ανάμεσα στην Οαχάκα (νότια) και στην Πουέμπλα (κεντρικά).


Την 5η Ιουλίου, τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο σε ορεινή περιοχή στην πολιτεία Οαχάκα στοίχισε τη ζωή σε 27 ανθρώπους.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024