«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση –κοινή συναινέσει- της συνεργασίας της με τον Jonathan Menendez. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».
Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα ο Αρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ.
Ο Ιρανός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών με τους κιτρινόμαυρους, ενώ στη συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές, περιλαμβάνεται και οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο. Ο ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, για το Πανασιατικό Κύπελλο.
Με την Ομόνοια ο Ανσαριφάρντ πανηγύρισε πέρυσι την κατάκτηση του Κυπέλλου. Την τρέχουσα σεζόν πρόλαβε να αγωνιστεί 20 φορές σε πρωτάθλημα, Κύπελλο Κύπρου και Europa Conference League πριν αναχωρήσει για το Κατάρ, ώστε να ενταχθεί στην εθνική Ιράν για το Asian Cup.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.