Πάρνηθα: Απεγκλωβίστηκαν οι τρεις άνδρες που είχαν αποκλειστεί στα χιόνια
Μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο
Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού τριών ανδρών οι οποίοι από χθες το βράδυ είχαν αποκλειστεί στα χιόνια με το αυτοκίνητό τους στην περιοχή Κορυφή Κυράς Φυλής στην Πάρνηθα.
Για τον απεγκλωβισμό τους τους στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από την Πυροσβεστική ενώ χρειάστηκε και η συνδρομή του στρατού.
Η επιχείρηση
Το ειδικό ερπυστριοφόρο όχημα της ΕΜΑΚ λόγω του μεγάλου όγκου χιονιού δεν κατάφερε να προσεγγίσει το σημείο.
Ακολούθησε επιχείρηση με πεζοπόρο τμήμα που έφτασε στους τρεις άνδρας. Ωστόσο οι ίδιοι αρνήθηκαν να απομακρυνθούν με τα πόδια αναφέροντας λόγους τραυματισμού.
Τελικά με τη συνδρομή ειδικού μηχανήματος του στρατού και δύο ερπυστριοφόρα της ΕΜΑΚ η ομάδα διάσωσης προσέγγισε τους τρεις άνδρες και τους μετέφερε σε ασφαλές σημείο.
Νωρίτερα είχε ολοκληρωθεί και άλλη μία επιχείρηση απεγκλωβισμού δύο ανδρών στην περιοχή Ρετσινάδες Φυλής στην Πάρνηθα.
- ΝΟ Ρεθύμνου – Ολυμπιακός 8-29: Κυρίαρχες οι «ερυθρόλευκες» στην Κρήτη
- Gen Z: Η γενιά που ζητά οικονομική βοήθεια από τη μαμά και τον μπαμπά – Η κατάσταση στην Ελλάδα
- Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Στις 18:00 η πορεία μνήμης – Έκλεισαν οι σταθμοί του Μετρό
- Νέα μεγάλη φάση για τον Ολυμπιακό – Απείλησαν και με Στρεφέτσα οι «ερυθρόλευκοι» (vid)
- Πιερία: Η κακοκαιρία Byron άλλαξε χρώμα στον Θερμαϊκό – Εντυπωσιακά πλάνα από drone
- Μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού με Ταρέμι (vid)


