Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέες προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό των τριών αποκλεισμένων στη Φυλή

Νέες προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό των τριών αποκλεισμένων στη Φυλή

Ειδικό όχημα του Ελληνικού Στρατού θα επιχειρήσει να συνδράμει στην επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των τριών ατόμων από την Κορυφή Κυράς στη Φυλή.

Νέες προσπάθειες για να ολοκληρωθεί ο απεγκλωβισμός των τριών ατόμων που βρίσκονται σε ΙΧ στην Κορυφή Κυράς στη Φυλή θα κάνουν οι δυνάμεις της ΕΜΑΚ.

Ειδικότερα, όχημα του Ελληνικού Στρατού θα επιχειρήσει για τον καθαρισμό του δρόμου προς τη Μονή Κλειστών, προκειμένου να μπορέσουν τα οχήματα της Πυροσβεστικής να προσεγγίσουν το σημείο.

Σημειώνεται ότι απαγόρευση και διακοπή της κυκλοφορίας επί της λεωφόρου Φυλής, από το ύψος της Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλειστών προς Δερβενοχώρια, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, είναι σε ισχύ από την Δευτέρα λόγω της κακοκαιρίας Avgi.

Αρνήθηκαν να φύγουν

Υπενθυμίζεται ότι οι πεζοπόρες δυνάμεις της ΕΜΑΚ είχαν καταφέρει νωρίτερα να προσεγγίσουν –με μεγάλο κίνδυνο λόγω των καιρικών συνθηκών- τους τρεις εγκλωβισμένους.

Ωστόσο εκείνοι, αν και κανείς τους δεν ήταν τραυματισμένος, αρνήθηκαν να φύγουν πεζή από το σημείο που βρίσκονται.

Για τον απεγκλωβισμό τους έγινε προσπάθεια να τους προσεγγίσει εναέριο μέσο, όμως δεν κατέστη δυνατό λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, υπάρχει χαμηλή νέφωση και ασθενής χιονόπτωση, ενώ οι άνεμοι είναι αρκετά ισχυροί καθώς φτάνουν στα 9 μποφόρ.

Σε ασφαλές σημείο τα άτομα που εγκλωβίστηκαν στις Ρετσινάδες

Σε ασφαλές σημείο μεταφέρθηκαν οι δύο άνδρες που είχαν εγκλωβιστεί με το όχημά τους στην περιοχή Ρετσινάδες Φυλής.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η επιχείρηση απεγκλωβισμού και μεταφοράς των δύο ανδρών σε ασφαλές σημείο ολοκληρώθηκε.

Οι δύο άνδρες είχαν ξεκινήσει με το όχημά τους από τον Αυλώνα και κατευθύνονταν προς την Κρύα Πηγή Φυλής, παρά τη διακοπή της κυκλοφορίας που ήταν σε ισχύ λόγω της κακοκαιρίας Avgi.

Το όχημά τους εγκλωβίστηκε στις Ρετσινάδες Φυλής, λόγω των έντονων χιονοπτώσεων που είχαν σημειωθεί, με αποτέλεσμα να καλέσουν τις πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες ζήτησαν την συνδρομή ενός γκρέιντερ ώστε να καθαριστεί ο δρόμος για να μπορέσουν με ερπυστριοφόρο να προσεγγίσουν τους εγκλωβισμένους.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024