Χαμός: Επίθεση δημοσιογράφων στον προπονητή του Ιράκ στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό (vid)
Δεν το πήραν και πολύ ψύχραιμα στο Ιράκ, μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ασίας από την εθνική ομάδα της Ιορδανίας
Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις το Ιράκ γνώρισε απρόσμενο αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου Ασίας κόντρα στην Ιορδανία.
Μια εξέλιξη που όπως ήταν λογικό εξόργισε τους Ιρακινούς, με τους εκπροσώπους τύπου της χώρας να την… πέφτουν στον Ισπανό τεχνικό του Ιράκ, Χεσούς Κάσας.
Μάλιστα δεν δίστασαν να κινηθούν απειλητικά προς το μέρους με τους ανθρώπους της διοργάνωσης να παρεμβαίνουν και να σβήνουν την… φωτιά.
«Δεν μου έχει συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο και δεν ξέρω αν θα μου ξανατύχει. Εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν πρόκειται για διαπιστευμένους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Εδώ αρκεί να έχεις έναν λογαριασμό Instagram με 100.000 followers ή ένα κανάλι στο YouTube για να σε διαπιστεύσουν. Δεν είναι επαγγελματίες οι άνθρωποι. Ήθελαν να διακόψουν τη συνέντευξη Τύπου, αλλά δεν τους άφησα. Δεν το άξιζαν οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι», τόνισε ο Κάσας.
Δείτε το βίντεο
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (14/2): Πού θα δείτε το Λεβαδειακός-Ολυμπιακός και δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- Η στιγμή που έγινε έξαλλος ο Λεσόρ με τον Μπόλντγουιν (pics, vid)
- Λεβαδειακός – Ολυμπιακός: Δύσκολη έξοδος στη Λιβαδειά για τους Ερυθρόλευκους
- Περασμένα μεγαλεία: Ο Λανουά δεν εμπνέει τους νέους διαιτητές
- Ντόρτμουντ – Μάιντζ 4-0: «Πάρτι» για τους Βεστφαλούς
- Πέρασε από το Βελιγράδι η Ρεάλ (77-73) – Διπλό για την Ντουμπάι στο Μιλάνο (96-78)
- Πίζα – Μίλαν 1-2: Μόντριτς σαν το παλιό καλό κρασί, «χτύπησε» στο 85′
- Χαλ – Τσέλσι 0-4: Άνετη πρόκριση στους «16» του FA Cup
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/david-billings-__I-gX-cnd8-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442