Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαπόρτ: «Υπάρχουν αρκετοί δυσαρεστημένοι ποδοσφαιριστές στην Σαουδική Αραβία»

Λαπόρτ: «Υπάρχουν αρκετοί δυσαρεστημένοι ποδοσφαιριστές στην Σαουδική Αραβία»

Ο Εϊμερίκ Λαπόρτ παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική ιστοσελίδα AS, στην οποία αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα εμπειρία του στην Σαουδική Αραβία και την καθημερινότητά του στην χώρα της Μέσης Ανατολής.

Ο Εϊμερίκ Λαπόρτ συγκαταλέγεται στους αστέρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, οι οποίοι το προηγούμενο καλοκαίρι άφησαν την Ευρώπη και πήραν μεταγραφή σε κάποιο σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας προκειμένου να αγωνιστούν στο αναπτυσσόμενο πρωτάθλημα της ασιατικής χώρας.

Ο 29χρονος άσος το καλοκαίρι του 2023 αποχώρησε από την Μάντσεστερ Σίτι και πήρε μεταγραφή στην Αλ Νασρ, συναντώντας εκεί τον Πορτογάλο σούπερ-σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Βάσκος αμυντικός παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην ισπανική ιστοσελίδα «AS», στην οποία ανέφερε τα προβλήματα προσαρμογής του στην νέα καθημερινότητα που αντιμετώπισε στην Σαουδική Αραβία, ενώ τόνισε ότι υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν είναι ευχαριστημένοι από την επιλογή τους να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της ασιατικής χώρας.

Ένα απόσπασμα από την συνέντευξη του Λαπόρτ:

Για το πώς του φάνηκε η πρώτη περίοδος στη Σαουδική Αραβία: «Είναι μεγάλη αλλαγή σε σχέση με την Ευρώπη, αλλά τελικά όλα είναι θέμα προσαρμογής. Δεν μας το έχουν κάνει εύκολο. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί παίκτες που είναι δυσαρεστημένοι, αλλά εργαζόμαστε πάνω σε αυτό κάθε μέρα, διαπραγματευόμαστε, ας πούμε, και βλέπουμε αν θα βελτιωθεί λίγο γιατί αυτό είναι κάτι νέο και για αυτούς, έχοντας Ευρωπαίους παίκτες που έχουν ήδη μεγάλη καριέρα. Ίσως δεν το έχουν συνηθίσει και πρέπει να προσαρμοστούν σε λίγη παραπάνω σοβαρότητα».

Για το αν του λείπουν πράγματα που έχουν να κάνουν με τις ανέσεις στην καθημερινότητα και τις εγκαταστάσεις που υπάρχουν στην Ευρώπη: «Με κάθε έννοια, αλλά και στην καθημερινότητα. Η ζωή για αυτούς… τα παίρνουν όλα ελαφρά. Το τελεσίγραφο που μπορείς να τους δώσεις δεν έχει σημασία γι’ αυτούς. Θέλω να πω, κάνουν πραγματικά τη δουλειά τους. Διαπραγματεύεσαι κάτι και μετά δεν το δέχονται αφού το έχεις υπογράψει. Είναι λίγο απογοητευτικό, αλλά την ίδια στιγμή σου δίνονται περισσότερα σε άλλους τομείς».

Για το αν του έχει αφήσει αρνητική εντύπωση: «Μιλάω από τη δική μου εμπειρία και δεν ξέρω τι εμπειρίες έχουν οι άλλοι. Για μένα, αυτό που έχω δει είναι ότι προσπαθούν να σε κάνουν να κάνεις τη δουλειά, αλλά υπάρχει και η καθημερινή ζωή που είναι διαφορετική».

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024