
Την Τρίτη η εκδίκαση στο CAS για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
Ολοκληρώθηκε το προκαταρκτικό στάδιο. Την Τρίτη η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού
Η ώρα της κρίσης έφτασε για την τύχη του ντέρμπι Ολυμπιακός–Παναθηναϊκός (22/10) και μια υπόθεση που επί της ουσίας αλλοιώνει τον φετινό βαθμολογικό πίνακα της Super League.
Την Τρίτη (6/2) εκδικάζεται στο CAS η έφεση του Ολυμπιακού κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ: Εκείνης που για την διακοπή του ματς χρέωσε τους Ερυθρόλευκους με «μηδενισμό» αλλά και με αφαίρεση ενός βαθμού.
Ολοκληρώθηκε το προκαταρκτικό στάδιο της υπόθεσης
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ουσιαστικά το προκαταρκτικό στάδιο της υπόθεσης ενώπιον του CAS (το οποίο ακολούθησε την ταχεία διαδικασία για την επίλυση της διαφοράς) με την ανταλλαγή των εγγράφων υπομνημάτων ολοκληρώθηκε.
Άρα είμαστε πλέον στην τελική ευθεία με την απόφαση να αναμένεται μέσα στον Φλεβάρη –άρα και πριν την εκκίνηση των φετινών playoffs.
- Κρήτη: Ηλικιωμένος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα στις Γούρνες
- Μύκονος Betsson – Παναθηναϊκός 76-90: Πέρασε στα ημιτελικά με «σκούπα»
- Η Gucci μεταμόρφωσε την Times Square σε πασαρέλα – Σίντι Κρόφορντ και Τομ Μπρέιντι έδειξαν τη νέα συλλογή
- Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός 1-1: Ισοπαλία και υποβιβασμός
- Ζαχαριάδης: Η ομιλία Μητσοτάκη είχε στόχο την κομματική γυμναστική – Τα προβλήματα της κοινωνίας παραμένουν
- Λίβανος: Νέες εντολές εκκένωσης από το Ισραήλ – Τουλάχιστον 19 νεκροί σε 24 ώρες παρά την εκεχειρία


