Η ώρα της κρίσης έφτασε για την τύχη του ντέρμπι Ολυμπιακός–Παναθηναϊκός (22/10) και μια υπόθεση που επί της ουσίας αλλοιώνει τον φετινό βαθμολογικό πίνακα της Super League.
Την Τρίτη (6/2) εκδικάζεται στο CAS η έφεση του Ολυμπιακού κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ: Εκείνης που για την διακοπή του ματς χρέωσε τους Ερυθρόλευκους με «μηδενισμό» αλλά και με αφαίρεση ενός βαθμού.
Ολοκληρώθηκε το προκαταρκτικό στάδιο της υπόθεσης
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ουσιαστικά το προκαταρκτικό στάδιο της υπόθεσης ενώπιον του CAS (το οποίο ακολούθησε την ταχεία διαδικασία για την επίλυση της διαφοράς) με την ανταλλαγή των εγγράφων υπομνημάτων ολοκληρώθηκε.
Άρα είμαστε πλέον στην τελική ευθεία με την απόφαση να αναμένεται μέσα στον Φλεβάρη –άρα και πριν την εκκίνηση των φετινών playoffs.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.
Στο στόχαστρο των βραζιλιάνικων ΜΜΕ για ακόμη μια φορά βρέθηκε ο Νεϊμάρ μετά από σεξιστικό σχόλιο που έκανε κατά διαιτητή, στο τελευταίο ματς της Σάντος.