Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η μάχη για τον Όσιμεν: Ο αγγλικός «εμφύλιος», η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί (vids)

Η μάχη για τον Όσιμεν: Ο αγγλικός «εμφύλιος», η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί (vids)

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις προκάλεσε σεισμό στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - Τσέλσι, Άρσεναλ, Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί στο κόλπο για την απόκτηση του Νιγηριανού.

Τον περασμένο Δεκέμβριο η Νάπολι ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Βίκτορ Όσιμεν μέχρι το καλοκαίρι του 2026, με την ιταλική ομάδα μάλιστα να βάζει στο συμβόλαιο του Νιγηριανού επιθετικού ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 130 εκατ. ευρώ.

Ένα συμβόλαιο το οποίο, όμως, δεν πρόκειται να ολοκληρώσει ο Αφρικανός στράικερ, καθώς όπως αποκάλυψε πριν από λίγες ώρες ο ισχυρός άνδρας των Παρτενοπέι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, το ερχόμενο καλοκαίρι ο διεθνής φορ θα πουληθεί σε άλλη ομάδα.

Αποφασισμένος να ανοίξει τα… φτερά του και να μετακομίσει σε άλλη ομάδα ο Βίκτορ Όσιμεν.

«Ο Όσιμεν έχει πάρει την απόφασή του και εμείς το ξέρουμε από το περασμένο καλοκαίρι, για αυτό οι διαπραγματεύσεις που έγιναν για την επέκταση της συνεργασίας μας κράτησαν τόσο πολύ. Ξέραμε ήδη πως το καλοκαίρι του 2024 θα μετακόμιζε είτε στην Ρεάλ, είτε στην Παρί, είτε σε ομάδα της Premier League», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντε Λαουρέντις.

Ο Βίκτορ Όσιμεν είναι αποφασισμένος στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου να αποχωρήσει από τη Νάπολι και να μετακομίσει σε ομάδα εκτός Ιταλίας, με τις δηλώσεις του αφεντικού της ιταλικής ομάδας να ανάβουν «φωτιές» και να φουντώνουν τα μεταγραφικά σενάρια.

«Έχω ήδη πάρει την απόφασή μου για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του. Θα το κάνω στο τέλος της σεζόν. Έχω πλάνο και ξέρω πολύ καλά τι θέλω», ανέφερε από την πλευρά του ο Νιγηριανός επιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται στη Νάπολι από το καλοκαίρι του 2020, έχοντας αγωνιστεί σε 119 παιχνίδια, με 67 γκολ και 17 ασίστ στο ενεργητικό του.

Φέτος, σε 18 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη Νάπολι έχει 8 γκολ και 3 ασίστ, με το όνομά του να βρίσκεται στις μεταγραφικές λίστες κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως είναι οι Άρσεναλ, Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν.

Δύο αγγλικές, μια ισπανική και μια γαλλική ομάδα θα παλέψουν το καλοκαίρι για την απόκτηση του Αφρικανού φορ.

Όποια ομάδα καταφέρει να καλύψει τις υψηλές απαιτήσεις του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις θα μπορέσει να κάνει δικό της τον 25χρονο σέντερ φορ, με τους Ιταλούς να αναφέρουν ότι οι Παρτενοπέι θα ζητήσουν περί τα 100 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Νιγηριανού. Λίγο κάτω από τη ρήτρα αποδέσμευσης που μπήκε στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε τον περασμένο Δεκέμβριο ο Βίκτορ Όσιμεν, ο οποίος βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα της Τσέλσι τους τελευταίους έξι μήνες και δεν αποκλείεται τελικά να καταλήξει στους Μπλε.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν τους επόμενους μήνες, με την Άρσεναλ να βρίσκεται επίσης στο… κόλπο για την απόκτησή του, ενώ ο Αφρικανός επιθετικός συνδέεται επίσης, μέσω των δηλώσεων του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024