Όλα δείχνουν πως η Euroleague της σεζόν 2024-25 θα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες.
Μπορεί ο ακριβής αριθμός των ομάδων που θα λάβουν μέρος στην Euroleague την επόμενη σεζόν να μην έχει γίνει ακόμη γνωστός, ωστόσο όλα δείχνουν πως το… expansion στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση θα προχωρήσει πριν από αυτό του NBA.
Στο «κόλπο» το Ντουμπάι και όχι μόνο
Η ομάδα με έδρα από το Ντουμπάι θα μπει στη διοργάνωση από την επόμενη σεζόν, δηλαδή το 2024-25 και όχι από το 2025-26 όπως φαινόταν αρχικά. Και οι σύλλογοι από 18 θα γίνουν 20.
Ποια θα είναι αυτή η 20ή; Πιθανώς θα υπάρξει μία μεγάλη επιστροφή όπως αυτή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Με τις Λόντον Λάιονς και Παρί να θέτουν επίσης υποψηφιότητα για τη Euroleague της ερχόμενης σεζόν.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ευχαριστημένος για το ότι βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν, δήλωσε ο Κωνσταντής Τζολάκης στο επίσημο κανάλι των «ερυθρόλευκων» στο Youtube.