Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Δικογραφία σε βάρος 5 ανηλίκων κοριτσιών για την επίθεση που δέχτηκε η 15χρονη

Θεσσαλονίκη: Δικογραφία σε βάρος 5 ανηλίκων κοριτσιών για την επίθεση που δέχτηκε η 15χρονη

Πέντε ανήλικα κορίτσια συνελήφθησαν για την άγρια επίθεση που δέχτηκε η 15χρονη στην Τούμπα Θεσσαλονίκης

Πέντε ανήλικα κορίτσια συνελήφθησαν για την επίθεση με θύμα 15χρονη, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για σωματικές βλάβες, συνέργεια σε αυτές και παραβίαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθερες.

Επίσης, συνελήφθησαν επτά από τους γονείς των ανηλίκων. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Το ανατριχιαστικό χρονικό

Η αστυνομική έρευνα για την επίθεση, η οποία σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, ξεκίνησε έπειτα από καταγγελία του πατέρα του θύματος. Ειδικότερα, η 15χρονη και ο πατέρας της μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας-Τριανδρίας, όπου υπέβαλαν μήνυση.

Με βάση την καταγγελία, μία ανήλικη τη χτυπούσε, μία ακόμα κατέγραφε την επίθεση με το κινητό, ενώ, όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο περιστατικό εμπλέκονται περισσότερα άτομα.

Αναζητείται ακόμη μια ανήλικη

Η 15χρονη δέχθηκε την επίθεση σε πιλοτή πολυκατοικίας στην ευρύτερη περιοχή της Τούμπας. Το περιστατικό παραμένει υπό διερεύνηση, ενώ από την ΕΛ.ΑΣ. σχηματίζεται δικογραφία. Αναζητείται ακόμη μια ανήλικη, τα στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί.

Ο πατέρας της ανήλικης ανέφερε ότι η κόρη του μάλωσε με τις άλλες ανήλικες γιατί αντιλήφθηκε ότι έκαναν bullying σε ένα άλλο κορίτσι και προσπάθησε να το προστατέψει.

Όπως μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο βίντεο, η 15χρονη δέχεται γροθιά στο αριστερό της μάτι από τη μία ανήλικη, τη στιγμή που μία άλλη βιντεοσκοπεί τον ξυλοδαρμό της, τον οποίο μάλιστα στη συνέχεια ανέβασαν και στα Social Media.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024