Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κακοκαιρία: Αεροσκάφη δεν κατάφεραν να προσγειωθούν στο Ηράκλειο λόγω των ισχυρών βοριάδων

Κακοκαιρία: Αεροσκάφη δεν κατάφεραν να προσγειωθούν στο Ηράκλειο λόγω των ισχυρών βοριάδων

Τρεις πτήσεις επέστρεψαν στα αεροδρόμια από τα οποία είχαν αναχωρήσει καθώς ήταν αδύνατο να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου εξαιτίας των ισχυρών ανέμων.

Η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα στις πτήσεις καθώς, λόγω των ισχυρών βόρειων ανέμων που πνέουν τις τελευταίες ώρες στην Κρήτη, αεροσκάφη δεν κατάφεραν να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi).

Τα αεροσκάφη επέστρεψαν στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη απ’ όπου είχαν αναχωρήσει

Συνολικά τρεις πτήσεις, το βράδυ χθες Δευτέρα, δεν κατάφεραν να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Πρόκειται για δύο πτήσεις από Θεσσαλονίκη και μία από Αθήνα οι οποίες επιχείρησαν να προσγειωθούν, αλλά δεν τα κατάφεραν και αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στα αεροδρόμια από τα οποία είχαν αναχωρήσει, όπως μεταδίδει το neakriti.gr.

Απαγόρευση κυκλοφορίας

Εξαιτίας της κακοκαιρίας, επίσης, απαγορεύτηκε από αργά το βράδυ χθες Δευτέρα η κυκλοφορία των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, σε τμήμα της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Φθιώτιδας.

Ειδικότερα, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, λόγω αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων και εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων, ανακοινώθηκε:

Προσωρινή και πλήρης διακοπή κυκλοφορίας, παντός είδους βαρέως οχήματος, μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτου χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων, από την 20:00 ώρα σήμερα (29-01-2024) έως την 10:00 ώρα της Τετάρτης (31-01-2024), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία του Αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδας (Ε65) από την 31,900 Χ/Θ έως 46,900 Χ/Θ.

Συστάσεις

Οι αρχές προειδοποιούν τους πολίτες ν’ αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, και, από τις 22.00 χθες Δευτέρα, είναι υποχρεωτική η κατοχή αντιολισθητικών αλυσίδων στην Αττική, με την Τροχαία να πραγματοποιεί ελέγχους σε διάφορα σημεία του Λεκανοπεδίου κυρίως στα βόρεια προάστια.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024