Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Τσατραφύλλιας:  «Δεν μπορεί να γινόμαστε κάθε φορά σάκος του box» για τις προγνώσεις

Γιώργος Τσατραφύλλιας: «Δεν μπορεί να γινόμαστε κάθε φορά σάκος του box» για τις προγνώσεις

«Το ζητούμενο είναι να γίνονται αστοχίες για κάτι που δεν ήρθε και όχι για κάτι που ήρθε και μας έπιασε απροετοίμαστους» επισημαίνει μεταξύ άλλων ο μετεωρολόγος

Την ώρα που η κακοκαιρία Avgi βρίσκεται στην κορύφωσή του, παράλληλα πολλά είναι τα σχόλια σχετικά με τις ανακριβείς προβλέψεις των μετεωρολόγων που είχαν μιλήσει για χιόνια και σε περιοχές της Αττικής, τα οποία ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν σημειωθεί.

Με αφορμή τα «πυρά» που δέχονται οι συνάδερφοί του, ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας έκανε μία σχετική ανάρτηση θέλοντας να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά και προπάντων να υπερασπιστεί τον κλάδο του.

«Πάμε να διεκδικήσουμε περισσότερα μέσα…»

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο μετεωρολόγος στην αρχή της ανάρτησης, «δεν μπορεί ο κλάδος μας να γίνεται σάκος του box κάθε φορά που δεν το έστρωσε 200 μέτρα πιο κάτω…» και καλεί τους συναδέρφους του «να μιλήσουν με την αλήθεια τους».

«Σε όλο τον κόσμο, η επιστήμη της Μετεωρολογίας καλείται να δαμάσει το χάος!»

«Αντί να αναλωνόμαστε για το ποιος έπεσε πιο πολύ μέσα, πάμε όλοι μαζί να διεκδικήσουμε από την πολιτεία περισσότερα μέσα για να μπορούμε να κάνουμε καλύτερα τη δουλειά μας. Ενημερώστε τον κόσμο για τις μεγάλες ελλείψεις που υπάρχουν σε επίγειους σταθμούς και μετεωρολογικά ραντάρ» συμπληρώνει.

«Συνεργασία, αλήθεια και εκπαίδευση θα θωρακίσουν την κοινωνία μας»

Συνεχίζει υπογραμμίζοντας πως το «ζητούμενο είναι να γίνονται αστοχίες για κάτι που δεν ήρθε και όχι για κάτι που ήρθε και μας έπιασε απροετοίμαστους».

«Σε ένα περιβάλλον που τα ακραία καιρικά φαινόμενα εμφανίζονται όλο και πιο συχνά μόνο η συνεργασία, η αλήθεια, η εκπαίδευση και τα κατάλληλα μέσα θα θωρακίσουν περισσότερο την κοινωνία μας» καταλήγει ο κ. Τσατραφύλλιας.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024