Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολοκληρώνεται του Μπένετ, έρχονται και άλλες μεταγραφές

Ολοκληρώνεται του Μπένετ, έρχονται και άλλες μεταγραφές

Ο 20χρονος Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σήμερα (29/1) στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Ο Χιούισον Μπένετ θα υποβληθεί σήμερα (29/1) στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα πάει στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να υπογράψει συμβόλαιο με τον Άρη.

Ο 20χρονος Κοσταρικανός αριστερός εξτρέμ θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τη Σάντερλαντ, για τους επόμενους έξι μήνες, ενώ στη συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές προβλέπεται και ρήτρα αγοράς, ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπένετ έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην Ερεδιάνο, ομάδα της πατρίδας του. Το 2022 η Σάντερλαντ τον απέκτησε, ενώ με τη φανέλα της πραγματοποίησε 16 συμμετοχές και πέτυχε ένα γκολ. Ο ποδοσφαιριστής είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Κόστα Ρίκα, ενώ έχει δώδεκα συμμετοχές με την ομάδα των αντρών, έχοντας σκοράρει και δυο φορές.

Μετά τον Μπένετ, έρχονται κι άλλοι

Ο ποδοσφαιριστής θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Άκη Μάντζιου. Ο Μπένετ έκανε προπονήσεις με τη Σάντερλαντ και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αυριανού προημιτελικού Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου, προκειμένου να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής.

Ακόμα, οι άνθρωποι του Άρη συνεχίζουν τις προσπάθειες τους, προκειμένου να αποκτήσουν ακόμα τρεις παίκτες. Βρίσκονται, συγκεκριμένα, σε επαφές για έναν φορ, έναν χαφ και έναν αριστερό μπακ και θέλουν να ολοκληρώσουν, άμεσα, τις συγκεκριμένες κινήσεις.

Sports in

Τι είπε ο Τσικίνιο για Κάρμο, Ιωαννίδη και τον διαιτητή του τελικού του Conference League

Ο Τσικίνιο έδωσε συνέντευξη σε Μέσο της Πορτογαλίας και μίλησε για αρκετά θέματα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024