Με απουσίες η αποστολή του Άρη για τη ρεβάνς με τη Νίκη Βόλου
Εκτός οι τραυματίες Κουέστα, Ρόουζ και Φαμπιάνο, όπως επίσης οι Οντουμπάζιο και Σουλεϊμάνοφ λόγω ξεκούρασης, καθώς και ο ανέτοιμος Ζουλ.
Να «σφραγίσει» και τυπικά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου θέλει ο Άρης στο αυριανό (30/1) εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, στο οποίο θα παραταχθεί με πολλές απουσίες.
Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμεινε ο Φαμπιάνο,που υπέστη διάταση στους προσαγωγούς, καθώς και οι, επίσης, τραυματίες Ρόουζ και Κουέστα.
Ακόμα, ο Μάντζιος αποφάσισε να ξεκουράσει και τους Οντουμπάζιο και Σουλεϊμάνοφ, ενώ δεν συμπεριέλαβε στους εκλεκτούς του και τον ανέτοιμο Ζουλ.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου:
«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Νίκη Βόλου (30/01), στο πλαίσιο της φάσης των «8» του «Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson» (2η Αγωνιστική) της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.
Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Χουτεσιώτης, Κυριαζής, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fran Velez, Verstraete, Darida, Manu Garcia, Doukoure, Durasek, Menendez, Zamora, Saverio, Loren Moron, Φετφατζίδης, Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης, Αγοραστός.
* Εκτός αποστολής έμειναν οι Fabiano Leismann (διάταση προσαγωγών), Rose (ολοκλήρωσε τον αγώνα με την Κηφισιά με ενοχλήσεις στο δεξί ισχίο), Cuesta (ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης για τη μέση), Jean Jules Mvondo (ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό), Odubajo, Suleymanov, Pardo, Rupp, Matarrita, Moberg Karlsson».
- Ο Φλικ λέει το «ναι» για Μπερνάρντο Σίλβα
- Μίλνερ: Τέλος εποχής για τον άνθρωπο – ρεκόρ της Premier League
- Την Τρίτη η κηδεία του Μάριου Οικονόμου – Τι ερευνούν οι Αρχές
- Ολυμπιακός: Ο Ντόρσεϊ και τα πλάνα του Μπαρτζώκα ενόψει του πρώτου τελικού
- Η Παρί Σεν Ζερμέν «δένει» τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της μετά τα δύο σερί Champions League
- Πρόστιμο στον Ντάνιελ Βαγιέχο από το Roland Garros για σεξιστικό σχόλιο
- Ο Γκουαρντιόλα είπε «όχι» στον Μπέκαμ
- Ξέφυγε η κατάσταση στην παρέλαση της Άρσεναλ: Επεισόδια, μαχαιρώματα και συλλήψεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 02.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-chetan-jawale-65299-12024049-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442