Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Με απουσίες η αποστολή του Άρη για τη ρεβάνς με τη Νίκη Βόλου

Με απουσίες η αποστολή του Άρη για τη ρεβάνς με τη Νίκη Βόλου

Εκτός οι τραυματίες Κουέστα, Ρόουζ και Φαμπιάνο, όπως επίσης οι Οντουμπάζιο και Σουλεϊμάνοφ λόγω ξεκούρασης, καθώς και ο ανέτοιμος Ζουλ.

Να «σφραγίσει» και τυπικά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου θέλει ο Άρης στο αυριανό (30/1) εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, στο οποίο θα παραταχθεί με πολλές απουσίες.

Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμεινε ο Φαμπιάνο,που υπέστη διάταση στους προσαγωγούς, καθώς και οι, επίσης, τραυματίες Ρόουζ και Κουέστα.

Ακόμα, ο Μάντζιος αποφάσισε να ξεκουράσει και τους Οντουμπάζιο και Σουλεϊμάνοφ, ενώ δεν συμπεριέλαβε στους εκλεκτούς του και τον ανέτοιμο Ζουλ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Νίκη Βόλου (30/01), στο πλαίσιο της φάσης των «8» του «Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson» (2η Αγωνιστική) της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Χουτεσιώτης, Κυριαζής, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fran Velez, Verstraete, Darida, Manu Garcia, Doukoure, Durasek, Menendez, Zamora, Saverio, Loren Moron, Φετφατζίδης, Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης, Αγοραστός.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Fabiano Leismann (διάταση προσαγωγών), Rose (ολοκλήρωσε τον αγώνα με την Κηφισιά με ενοχλήσεις στο δεξί ισχίο), Cuesta (ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης για τη μέση), Jean Jules Mvondo (ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό), Odubajo, Suleymanov, Pardo, Rupp, Matarrita, Moberg Karlsson».

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024