Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι διαιτητές της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Άλμπα Βερολίνου

Οι διαιτητές της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Άλμπα Βερολίνου

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές οι οποίοι θα διευθύνουν την αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού και της Άλμπα Βερολίνου για την 24η αγωνιστική της Euroleague

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο (30/1,21:15) την Άλμπα Βερολίνου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, με στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά τις δύο ήττες από Παναθηναϊκό (στο πρωτάθλημα) και Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι ερυθρόλευκοι εν μέσω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, ειδικά στη θέση του σέντερ, μπαίνουν σε μια πολύ κρίσιμη διαβολοβδομάδα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση που θα κρίνει πολλά και για τη μάχη της πρόκρισης στα Play off, αλλά και για την τελική κατάταξη.

Ποιοι σφυρίζουν το ματς στο ΣΕΦ

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα παίξει με τις Άλμπα και Μπάγερν σε αυτή τη διπλή αγωνιστική, με το πρώτο ματς στο ΣΕΦ και το δεύτερο στο Μόναχο και έχει το «πρέπει» της νίκης κόντρα στην ομάδα από το Βερολίνο.

Από εκεί και πέρα, η Euroleague έκανε γνωστή την διαιτητική τριάδα η οποία θα διευθύνει την κρίσιμη αναμέτρηση των Ερυθρόλευκων. Αυτοί που ορίστηκαν από τη διοργανώτρια αρχή για την αναμέτρηση με την Άλμπα είναι οι  Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία), Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία) και Ούρος Ομπρκνέζεβιτς (Σερβία).

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024