Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Jamie Dornan κρυβόταν μετά τον εμπαιγμό για το Fifty Shades of Grey

O Jamie Dornan κρυβόταν μετά τον εμπαιγμό για το Fifty Shades of Grey

Ο λαμπερός ηθοποιός Jamie Dornan αποκάλυψε πως κρυβόταν μετά τον εμπαιγμό για την ταινία Fifty Shades of Grey.

Ο ηθοποιός Jamie Dornan αποκάλυψε πως η μεγάλη επιτυχία του Fifty Shades of Grey τον ανάγκασε να αναζητήσει καταφύγιο στην εξοχή.

Όταν οι κριτικοί αποδοκίμασαν την ερμηνεία του στην ταινία Fifty Shades of Grey, ο Jamie Dornan αποκάλυψε πως κατέφυγε σε ένα αγροτικό καταφύγιο.

Προερχόμουν από τις κριτικές που άλλαξαν την καριέρα μου για το The Fall και τις υποψηφιότητες για τα Bafta και όλη αυτήν την τρέλα… και μετά με έκαναν σχεδόν να γελοιοποιηθώ

Ένα άδειο σπίτι που του προσέφερε ως καταφύγιο η σκηνοθέτης Sam Tayolor-Johnson και ο ηθοποιός σύζυγός της Aaron του επέτρεψε να αποφύγει τη «γελοιοποίηση» που ακολούθησε μετά την κυκλοφορία της ταινίας το 2015.

«Κρύφτηκα» παραδέχεται ο Jamie Dornan σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Lauren Laverne.

Ο πρωταγωνιστής των τηλεοπτικών επιτυχιών The Tourist και The Fall είπε στη Laverne, παρουσιάστρια της εκπομπής Desert Island Discs του BBC Radio 4, ότι αυτός και η σύζυγός του, η ερμηνεύτρια και μουσικός Amelia Warner, μαζί με το πρώτο τους μωρό, την Dulcie, κρύφτηκαν μέχρι να κοπάσουν οι αντιδράσεις.

«Προερχόμουν από τις κριτικές που άλλαξαν την καριέρα μου για το The Fall και τις υποψηφιότητες για τα Bafta και όλη αυτήν την τρέλα… και μετά με έκαναν σχεδόν να γελοιοποιηθώ» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η τεράστια εισπρακτική επιτυχία της ταινίας έκανε έκτοτε πολλά για να απαλύνει το πλήγμα, παραδέχεται ο 41χρονος Jamie Dornan, αλλά ήταν δύσκολο να αποδεχτεί τις κριτικές.

«Μας άφησαν να έχουμε το σπίτι τους στην εξοχή και κρυφτήκαμε εκεί για λίγο. Αποκλειστήκαμε για λίγο από τον κόσμο και μετά βγήκαμε από την άλλη πλευρά».

Η κερδοφορία της ταινίας, η οποία απέφερε πάνω από 1 δισ. λίρες και βασίστηκε στο ερωτικό μπεστ σέλερ της EL James, σήμαινε ότι γρήγορα δημιουργήθηκαν συνέχειες.

Η ‘καταδίκη’ του Fifty Shades of Grey

«Ήταν ένα περίεργο πράγμα, γιατί μετά σκέφτεσαι: ‘Λοιπόν, υπάρχει μια μικρή γελοιοποίηση εδώ, αλλά τώρα έχω συμβόλαιο να κάνω άλλες δύο από αυτές’ – και γνωρίζοντας ότι θα ακολουθούσαν κι άλλες τέτοιες ‘καταδίκες’», λέει ο Jamie Dornan.

«Και ακόμη και τώρα, που μόλις είχα πολύ εγκωμιαστικές κριτικές για πρόσφατες δουλειές, δεν θα υπήρχαν πολλές από αυτές που να μην αναφέρουν το Fifty Shades. Πολλές κριτικές είναι όπως: ‘Είναι σπουδαίος, αλλά για να μην ξεχνάμε, εδώ είναι όταν δεν ήταν σπουδαίος’. Δώστε μας μια ευκαιρία!»».

Ο Jamie Dornan εξηγεί ότι δεν μετανιώνει που ανέλαβε τον ρόλο του Christian Grey και εξηγεί πως σκλήρυνε νωρίς από τον θάνατο της μητέρας του όταν ήταν 16 ετών και από το τραύμα της απώλειας τεσσάρων φίλων του σε τροχαίο λίγο αργότερα.

Προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ο λαμπερός ηθοποιός θυμάται πως ο πατέρας του Jim, ένας διάσημος μαιευτήρας που πέθανε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, του μετέφερε τα νέα για την ανίατη ασθένεια της μητέρας του μετά από έναν αγώνα ράγκμπι. Θυμάται πως οι αδερφές του τον βοήθησαν να ξεπεράσει την απώλεια.

«Είμαι κατά κάποιο τρόπο ευγνώμων που μου το είπαν κατευθείαν έτσι», αναφέρει χαρακτηριστικά. «Είναι αστείο πράγμα. Μερικές φορές αισθάνομαι ένοχος που το λέω αυτό, αλλά υπάρχουν πολλά που δεν θυμάμαι γι’ αυτήν. Δεν περιμένεις να σου αφαιρεθεί τίποτα από αυτά».

Sports in

Στον «αέρα» το Μακάμπι – Παναθηναϊκός λόγω του κόσμου των Ισραηλινών

Το Game 3 της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό φέρεται να είναι στον… αέρα εξαιτίας των φιλάθλων των Ισραηλινών, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024