Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Βιτάλη: «Κάποιες κοπέλες των πανελ γιατί πήγαν σχολείο, για να κάνουν τις γλάστρες;»

Ελένη Βιτάλη: «Κάποιες κοπέλες των πανελ γιατί πήγαν σχολείο, για να κάνουν τις γλάστρες;»

Η σπουδαία ερμηνεύτρια σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης.

Η Ελένη Βιτάλη μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA σχολιάζοντας τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Έγώ έλεγα αντάρτικα τραγούδια

«Είναι πολύ ευχάριστο να τραγουδούν άνθρωποι όλων των ηλικιών τα τραγούδια μου, σημαίνει ότι είναι διαχρονικά. Δεν με αφορούν τα τραγούδια που ο στίχος τους είναι σπαραξικάρδιος ερωτικός, εγώ έλεγα αντάρτικα. Είχα ρωτήσει έναν μουσικό για να πάω σε μία καλή εταιρεία. Δεν ήξερα αν θέλω να γίνω τραγουδίστρια ή αν θα συνέχιζα το σχολείο», εξήγησε αρχικά.

Θα ακούσω και τραπ μουσική

«Στα 15 μου ένας μουσικός, για να με κόψει, με ρώτησε ποια τραγουδίστρια θαυμάζω κι απάντησα την Μαρινέλλα. Ακούω σήμερα να γράφονται καλά τραγούδια, όμως η εποχή είναι διαφορετική. Θα ακούσω και τραπ μουσική, αλλά δεν μπορώ να νιώσω το ίδιο όπως με τα λαϊκά τραγούδια».

Όπως είπε αργότερα, θα ήθελε να έχει μερικά χρόνια ακόμα στον χώρο του τραγουδιού. «Θα ήθελα να μου δώσει ο Θεός λίγα χρόνια ακόμα, όποιο είναι το θέλημά Του. Δεν τον φοβάμαι τον θάνατο. Ο μεγαλύτερος φόβος μου ήταν η απώλεια του πατέρα μου. Ένιωσα ότι ορφάνεψα, όταν έφυγε η μητέρα μου. Τα παλιά χρόνια, όταν δεν είχαμε χρήματα, η μητέρα μου που ήταν καλύτερη τραγουδίστρια από έμενα, έψαχνε αν υπάρχει σκάλα για να καθαρίσει. Δεν τη φοβόταν τη ζωή και καμαρώνω για εκείνη», είπε.

Οι δηλώσεις της που παρεξηγούνται

«Επειδή είμαι αυθόρμητη, τα λεγόμενά μου έχουν παρεξηγηθεί πολλές φορές στην τηλεόραση, για αυτό προσέχω πια. Στα τηλεοπτικά πάνελ, δουλειά τους είναι να βρουν κάτι από αυτά που λέω για να τους ενοχλήσει, αλλιώς πώς θα βγάλουν μεροκάματο; Κάποια στιγμή σε ένα πάνελ που σχολίαζαν τα λεγόμενά μου, είδα μία ξανθιά κοπέλα να πετάγεται και να με κρίνει, γέλασα πολύ».

Αναρωτιέμαι βλέποντας κάποιες κοπέλες σε πάνελ γιατί πήγαν σχολείο, για να κάνουν τις γλάστρες;

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Όλες αυτές οι κοπέλες είναι περισσότερο μορφωμένες από εμένα, εγώ το γυμνάσιο έβγαλα, όμως μαζί τους δεν μπορώ να μιλήσω σοβαρά. Αναρωτιέμαι βλέποντας κάποιες κοπέλες σε πάνελ γιατί πήγαν σχολείο, για να κάνουν τις γλάστρες;».

«Δεν είμαι γραφική, αλλά με την παραποίηση που γίνεται, για να βγάλουν θέμα, με παρουσιάζουν σαν γραφική. Έρχονται για συνέντευξη για να παρουσιάσω τη δουλειά μου και με ρωτάνε πόσο υποφέρω που χώρισα με τον άντρα μου. Ξέρω πως πολλές φορές αυτά που θέλω να ακουστούν σε μια συνέντευξη, δεν θα ακουστούν. Ίσως τώρα να είναι η τελευταία φορά που δίνω συνέντευξη».

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024