Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα δομή στην εμπορική λειτουργία της Παπαστράτος με τρεις νέους επικεφαλής

Νέα δομή στην εμπορική λειτουργία της Παπαστράτος με τρεις νέους επικεφαλής

Τρεις νέοι Γενικοί Διευθυντές εγκαινιάζουν ένα πολλά υποσχόμενο αύριο για την ιστορική εταιρεία.

Η Παπαστράτος, ηγέτιδα εταιρεία εδώ και ενενήντα χρόνια στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων χωρίς καύση και τσιγάρων, ανακοίνωσε αλλαγές στην εμπορική της δομή με στόχο την συνεχιζόμενη ενεργό και πρωταγωνιστική παρουσία στο κλάδο της. Σε μία εποχή που οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και οι προκλήσεις πολλές, η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει και να αλλάζει, στοχεύοντας σε συνεχώς καλύτερα προϊόντα με επίκεντρο τον καταναλωτή και τις ανάγκες του.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεχής εξέλιξης, ανακοίνωσε προ ημερών, τρεις νέους επικεφαλής σε θέσεις κλειδιά στη νέα της εμπορική δομή.

Συγκεκριμένα, στη θέση της Γενικής Διευθύντριας μη Καιόμενων Προϊόντων συναντάμε την Κωνσταντίνα Ψαρράκου που ως μέλος της οικογένειας της Παπαστράτος από το 2005 έχει βρεθεί σε διάφορες θέσεις ευθύνης. Στην επιτυχημένη της πορεία θα βρούμε την εξίσου επιτυχημένη εμπορική παρουσίαση του IQOS στην Ελλάδα το 2016, ενώ από το 2021 σημειώνει εξαιρετικά αποτελέσματα στην προώθηση του εμπορικού τους χαρτοφυλακίου από τη θέση της Γενικής Διευθύντριας Marketing & Digital. Το 2023 τη βρίσκει ως υπεύθυνη όλης της δομής του Customer Experience, για να έρθουμε στο σήμερα που θα ηγείται της νέας δομής που θα διευκολύνει τη χάραξη της στρατηγικής και θα προάγει τη λήψη αποφάσεων ανά κατηγορία προϊόντων. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η ίδια: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια για την ανάληψη των νέων μου καθηκόντων. Η Παπαστράτος είναι η οικογένειά μου εδώ και 19 χρόνια και όταν η οικογένειά σου σε εμπιστεύεται, δεν μπορείς παρά να κάνεις τα πάντα, για να ανταποδώσεις την εμπιστοσύνη. Τίθεμαι επικεφαλής μιας ομάδας 80 και πλέον ταλαντούχων, δημιουργικών και εμπνευσμένων συνεργατών με έναν κοινό στόχο: ένα μέλλον χωρίς τσιγάρο. Δεσμεύομαι να εργαστώ σκληρά, ώστε με όχημα τα καινοτόμα μη καιόμενα προϊόντα της Παπαστράτος, να προσεγγίζουμε όλο και περισσότερο κάθε χρόνο τον στόχο αυτό.»

Τη θέση του Γενικού Διευθυντή Εμπορικών Λειτουργιών αναλαμβάνει από φέτος ο Πάνος Σκουρής, με δεκαετή εμπειρία στην εταιρεία στις Πωλήσεις, το Customer Experience και την Οικονομική Διεύθυνση. Ο κος Σκουρής από τη θέση του Διευθυντή Επιχειρησιακού Σχεδιασμού που κατείχε τελευταία, έχει συνδράμει σε πολλά και μεγάλα έργα της εταιρείας, αποκτώντας μία πιο ευρεία γνώση του επιχειρησιακού πλάνου και των προτεραιοτήτων της μητρικής εταιρείας Philip Morris International (PMI). Για τα νέα του καθήκοντα, δήλωσε σχετικά «Είμαι ευγνώμων που η εταιρεία μού εμπιστεύεται μία ακόμη μεγάλη πρόκληση. Βρίσκομαι εδώ από το 2013 και αν έχω καταλάβει ένα πράγμα, είναι το εξής: όσο προσφέρεις και θέλεις να μαθαίνεις, η εταιρεία αναγνωρίζει και ανταποδίδει. Είναι μια εξελικτική διαδικασία που δεν σταματά ποτέ, στην προσπάθειά μας να παράγουμε προστιθέμενη αξία για τη χώρα μας και να συμβάλλουμε στο όραμα ενός κόσμου χωρίς τσιγάρο. Είμαι βέβαιος ότι μαζί με τους ανθρώπους της εμπορικής μας οργάνωσης, μια δυναμική ομάδα που βρίσκεται διαρκώς στην πρώτη γραμμή, θα το πετύχουμε, διευρύνοντας ακόμη περισσότερο το χαρτοφυλάκιό μας, αναπτύσσοντας καινοτόμα προϊόντα και προσφέροντας περισσότερες εναλλακτικές στους καταναλωτές μας, πορευόμενοι πάντα προς το καλύτερο.»

Τέλος, στη θέση του Γενικού Διευθυντή Marketing Συμβατικών Καπνικών Προϊόντων, βρίσκεται ο Χάρης Παπουλίδης, που από το 2010 έχει βρεθεί σε διάφορες θέσεις ευθύνης, με σημαντικότατη τη συνεισφορά του στην ομάδα του Indirect Retail, την πολυπληθέστερη ομάδα του Εμπορικού Οργανισμού της Παπαστράτος που έχει, συν τοις άλλοις, τη μεγαλύτερη συνεισφορά στα αποτελέσματα της εταιρείας.

Σχετικά, με όλες αυτές τις πολλά υποσχόμενες αλλαγές στον εμπορικό τομέα της εταιρείας ο Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, Γιώργος Μαργώνης, δήλωσε σχετικά: «Είμαι βέβαιος ότι οι νέοι επικεφαλής της εμπορικής δομής της Παπαστράτος, με εφόδια τον υψηλό επαγγελματισμό τους, τις εξαιρετικές τους ικανότητες καθώς και τη μακρά τους εμπειρία, θα ανταποκριθούν επάξια στις υψηλές απαιτήσεις του αύριο. Από τις καινούργιες τους θέσεις θα ενισχύσουν την αναπτυξιακή δυναμική της εταιρείας, συμβάλλοντας καθοριστικά στην υλοποίηση των κοινών μας στόχων. Εύχομαι από καρδιάς στον Πάνο, την Κωνσταντίνα και τον Χάρη, τρεις ανθρώπους – πρεσβευτές του οράματος και των αξιών της Παπαστράτος, καλή επιτυχία στα νέα, αυξημένα τους καθήκοντα».

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 5ο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024