Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει ο Παντελής Τουτουντζής: «Κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και με έκαναν μαύρο στο ξύλο»

Συγκλονίζει ο Παντελής Τουτουντζής: «Κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και με έκαναν μαύρο στο ξύλο»

Ο Παντελής Τουτουντζής μίλησε για τα δύσκολα χρόνια και για το bullying που είχε βιώσει λόγω της διαφορετικότητάς του.

O διάσημος make up artist Παντελής Τουτουντζής συνάντησε τον Σταύρο Θεοδωράκη στα μέρη όπου μεγάλωσε για το νέο επεισόδιο της εκπομπής Πρωταγωνιστές.

Σε ένα οδοιπορικό στην Κρήτη, ο γνωστός make up artist μίλησε, μεταξύ άλλων, με θάρρος για τα παιδικά του χρόνια και την αποδοχή που δεν βρήκε εύκολα στη διαφορετικότητα του.

Σταματάνε με χειρόφρενο δίπλα μου, κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο και με κάνουν μαύρο στο ξύλο

Ειδικότερα, ο Παντελής Τουτουντζής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μπορώ να πω ότι ήταν με ροδοπέταλα ο δρόμος μου την δεκαετία του ’80. Πολύ δύσκολα. Οι γονείς είχαν αρνητικές επιρροές για να ακούσουν ένα τέτοιο θέμα, εγώ ήμουν πολύ δυσκολεμένος γιατί ήξερα ότι δεν χωρούσα πουθενά και δέχθηκα αρκετό μπούλινγκ στο σχολείο από πολύ μικρή ηλικία με πολύ βίαιο τρόπο. Δεν έκρυβα αυτό που ήμουν και αυτό έβγαζε πολύ βίαιες συμπεριφορές απέναντι μου, στις οποίες βέβαια οφείλω αυτό που είμαι σήμερα. Γιατί έμαθα να τις διαχειρίζομαι , να θυμώνω, να ενεργοποιούμαι ακόμα πιο πολύ».

«Δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

«Σαν έφηβος είχα βρεθεί καλεσμένος σε ένα ρέιβ πάρτι που τότε ήταν η ηλεκτρονική μουσική και, φαντάσου, στην Κρήτη δεν υπήρχε αγόρι βαμμένο. Αυτό που λέμε fashion τώρα, που τα παιδιά είναι ελεύθερα και χρωματίζουν τα πρόσωπα τους και είναι υπέροχο. Βάφω τα μάτια μου, φοράω το στενό μου τζιν εννοείται γιατί έτσι ένιωθα καλά και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Σταματάνε με χειρόφρενο δίπλα μου, κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο και με κάνουν μαύρο στο ξύλο».

Τότε ήταν που ο Παντελής Τουτουντζής δεν μπόρεσε να κρύψει την συναισθηματική του φόρτιση και με τρεμάμενη φωνή πρόσθεσε τα εξής. «Αυτό που με σόκαρε είναι ότι… Κάτσε να μην είναι δακρύβρεχτο! Αυτό που με σόκαρε είναι ότι εγώ έκλεισα τα μάτια μου, είπα «θα περάσει» και υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα αφήσω αυτή την εμπειρία να με πάει πίσω και να μου δημιουργήσει φόβο. Το να μάθεις να αποβάλλεις, τόσο γρήγορα τόσο άσχημα πράγματα, είναι η δυστυχία και η ευτυχία που περάσαμε εμείς σαν γκέι παιδιά».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024