Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλο πρόβλημα στο δεξί άκρο της άμυνας για την ΑΕΚ (vid)

Μεγάλο πρόβλημα στο δεξί άκρο της άμυνας για την ΑΕΚ (vid)

Εκτός ο Σιντιμπέ, εκτίει με ΟΦΗ ο Ρότα.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Κυριακής (28/1, 16:00) με τον ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου σε ακόμη ένα ματς θα παραταχθεί με πολλές απουσίες.

Πλην των διεθνών Μουκουντί, Ζίνι, Χατζισαφί και Μοχαμάντι που συνεχίζουν με τις Εθνικές τους ομάδες σε Κύπελλο Εθνών Αφρικής και Ασιατικό Κύπελλο, υπάρχουν και τέσσερις τραυματίες.

Γκαρσία, Σιντιμπέ και Γαλανόπουλος δεν έχουν καταφέρει ακόμη να προπονηθούν κανονικά και όλα δείχνουν πως θα είναι εκτός για το παιχνίδι με τους Κρητικούς, όπως και ο Αθανασιάδης που από χθες έχει ενοχλήσεις. Με τον Πόνσε να προέρχεται από χατ-τρικ, ο Αλμέιδα δεν ανησυχεί τόσο για τη θέση του φορ με την απουσία του Γκαρσία, ούτε και για τα χαφ με τον Γαλανόπουλο καθώς επιστρέφει ο Σιμάνσκι που ήταν τιμωρημένος στο Περιστέρι.

Εκεί που υπάρχει όμως θέμα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας καθώς πέρα από τον Σιντιμπέ, εκτός είναι και ο Ρότα που έχει δηλωθεί να εκτίσει τιμωρία για κάρτες.

Έτσι η ΑΕΚ χάνει τις δύο βασικές μονάδες της για τη θέση και ο Αλμέιδα φαίνεται πως έχει δύο επιλογές για να καλύψει το κενό.

Η μία είναι ο Ραντόνια, που αγωνίζεται με την ομάδα Β’ και τον οποίο πιστεύει ο Αργεντινός τεχνικός, ενώ η άλλη είναι ο Πινέδα. Ο Μεξικανός έχει παίξει ουκ ολίγες φορές τη θέση και έχει ανταποκριθεί εξαιρετικά. Φαντάζει το φαβορί να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, αλλά πάντα «παίζει» και η επιλογή του Ραντόνια για τον οποίο μίλησε στη χθεσινή κουβέντα του με τους δημοσιογράφους ο Αλμέιδα και τον τοποθέτησε στα πρότζεκτ που θέλει να βγάλει μελλοντικά στην ΑΕΚ.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ:

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024