Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η επόμενη κίνηση του Αλέξη Κούγια, έπειτα από τη νέα πρόκληση της ΕΠΟ

Η επόμενη κίνηση του Αλέξη Κούγια, έπειτα από τη νέα πρόκληση της ΕΠΟ

Αποφασισμένος ο Αλέξης Κούγιας έπειτα από την σημερινή «ακατανόητη» ανακοίνωση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Αποφασισμένος ο Αλέξης Κούγιας, έπειτα από την σημερινή ακατανόητη απόφαση της ΕΠΟ να μετατρέψει ένα νόμιμο αίτημα εξαίρεσης δικαστού σε «επεισόδιο» και μάλιστα να το επικοινωνήσει δημόσια με επίσημη ανακοίνωση της.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, φέρεται έτοιμος να εκκινήσει κατά παντός υπευθύνου όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος…

Τι ακριβώς συνέβη; Νωρίς το απόγευμα η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με ανακοίνωση της υποστήριξε πως «Επεισόδιο προκάλεσε σήμερα στα γραφεία της Ομοσπονδίας ο δικηγόρος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, σε βάρος μέλους της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, με εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς, όπως «είσαι μέλος εγκληματικής οργάνωσης, είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία από την ΑΕΚ, κλπ…». Ο συγκεκριμένος δικαστής κάλεσε την αστυνομία και αποχώρησε από τα γραφεία της Ομοσπονδίας με περιπολικό. Η υπόθεση παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ».

Πόσο απέχει αυτή η επίσημη ανακοίνωση από την πραγματικότητα; Τόσο που σύμφωνα με πληροφορίες –που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση- ο Αλέξης Κούγιας είναι έτοιμος να στείλει ενώπιον της Δικαιοσύνης «όσους διέσπειραν αυτές τις συκοφαντίες». Τι αναφέρουν οι ίδιες πηγές για το περιστατικό; Πως ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε – από υπόθεση του- την εξαίρεση του δικαστού επειδή συχνά πυκνά βρίσκεται στο γήπεδο της ΑΕΚ της οποίας τυγχάνει ένθερμος οπαδός. Και μάλιστα προχώρησε σε αυτό το αίτημα σε μια μέρα που πριν δικαστεί η υπόθεση του, κάποιοι φρόντισαν να διαρρεύσουν τρεις διαφορετικές αποφάσεις εξοντωτικής τιμωρίας της περιόδου που ήταν παράγοντας της ομάδας της γενέτειρας του, της Κορίνθου.

Αποφάσεις συνολικής τιμωρίας 4,5 εκτός γηπέδων, σε ένα ιστορικό ρεκόρ μιας και δεν προκύπτει από πουθενά αντίστοιχο προηγούμενο.

Πρώτα λοιπόν οι ανακοινώσεις τριών διαφορετικών τιμωριών που ουσιαστικά απαγορεύουν την παρουσία του Αλέξη Κούγια στα γήπεδα της χώρας ως το τέλος της σεζόν. Έπειτα η μετατροπή ενός «αιτήματος» σε «επεισόδιο». Μέσα σε λίγες ώρες. Όλα μαζί σε μια ιστορία που θα μπορούσε εύκολα να προκαλέσει περίεργους συνειρμούς στο ποδοσφαιρικό κοινό της χώρας. Ειδικά από τη στιγμή που δεν έχουν περάσει παρά λίγες ημέρες από την δημοσιοποίηση της απόφασης του Αλέξη Κούγια και του νομικού επιτελείου του Ολυμπιακού να κυνηγήσει ως το τέλος τη Μαφία του ποδοσφαίρου

Sports in

Πρεμιέρα ο Τσιτσιπάς στο Madrid Open, για την πρόκριση στον 4ο γύρο η Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα στο Madrid Open απέναντι στον Βραζιλιάνο Τιάγκο Μοντέιρο ενώ η Μαρία Σάκκαρη θα κοντραριστεί στον 3ο γύρο του τουρνουά με την Αμερικανίδα Σλόαν Στέφενς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024