Ενδιαφέρουσες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Πέμπτης (25/01) στο Copa del Rey και το Κύπελλο Αγγλίας.
Η αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Σεβίλλη ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα, ενώ και το ματς ανάμεσα σε Μπόρνμουθ και Σουόνσι θα «τραβήξει» τα βλέμματα των θαυμαστών του αγγλικού ποδοσφαίρου.
Παράλληλα, το πρόγραμμα ξεκινά με την αναμέτρηση του βελγικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και Αντερλεχτ.
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.