Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες της τραγωδίας στη Βούλα: Με ιλιγγιώδη ταχύτητα το αυτοκίνητο
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από το τραγικό δυστύχημα με τους δύο νεκρούς στην παραλιακή
Σοκαριστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης στην παραλιακή, με δύο νεαρά παιδιά να ανασύρονται νεκρά από ακόμα μια τραγωδία στην άσφαλτο.
Πρόκειται για δύο νέα παιδιά 19 ετών, τα οποία άφησαν την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο στο τροχαίο που σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 23:00 στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή, στο ύψος της Βούλας.
Τραγικό θάνατο βρήκαν οι 19χρονος οδηγός, καθώς και η συνομήλικη φίλη του, η οποία καθόταν ακριβώς από πίσω του κατά την πρόσκρουση. Ο τρίτος της παρέας, έχοντας υποστεί κάταγμα στα πόδια, κατάφερε να καλέσει την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ την ώρα που πίσω του βρισκόταν αναίσθητος ο 19χρονος φίλος του, φέροντας πιο σοβαρά τραύματα.
Πώς έγινε το τροχαίο
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αυτοκίνητο, το οποίο κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα εξετράπη της πορείας του και χτύπησε πάνω σε δέντρα και κολώνα φωτισμού.
@tzoutzou7 #voula #vouliagmeni #carcrush #παραλιακή #τροχαιο #accident ♬ original sound – Konstantinos Tzoutzo
Επίσης 2 ακόμα ΙΧ έκαναν ελιγμούς για να αποφύγουν το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το ένα να χτυπήσει στο κράσπεδο και να υποστεί μικρές υλικές ζημιές με τον οδηγό να είναι καλά στην υγεία του.
Το δεύτερο ΙΧ που ακολουθούσε κινούμενο στο ρεύμα προς Πειραιά, έκανε επίσης ελιγμό με αποτέλεσμα να παρασύρει 2 πεζούς οι οποίοι ως εκ θαύματος δεν τραυματίστηκαν.
Tουλάχιστον με 180 χιλιόμετρα την ώρα κινούνταν το ένα όχημα
Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, το όχημα που εξετράπη της πορείας του κινείτο με μεγάλη ταχύτητα, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για περισσότερα από 180 χιλιόμετρα την ώρα. Πρόκειται για το όχημα του ενός ατόμου που έχασε τη ζωή του.
Η κατεύθυνση του οχήματος ήταν από Γλυφάδα προς Βουλιαγμένη και στην στροφή που η λεωφόρος Βουλιαγμένης βρίσκει την παραλιακή, το αυτοκίνητο έκοψε έναν φοίνικα, μία κολώνα, ενώ παρέσευρε δύο οχήματα από το αντίθετο ρεύμα και κατέληξε σε μάντρα.
Η κυκλοφορία διεκόπη στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή (παραλιακή) από το ύψος της συμβολής της με τη λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, στο ρεύμα προς Πειραιά. Κοντά στις 01:00 της Τετάρτης δόθηκε στην κυκλοφορία και πάλι.
Προανάκριση από την Τροχαία βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ χρειάστηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό επιβαινόντων από το όχημα.
Πηγή εικόνων: To Forum των 3Β
- Φως στο Τούνελ: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας
- «Φοβάμαι να σας πω…» – Αντιφάσεις στις καταθέσεις των δύο 22χρονων για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα
- Σοκ στην Βρετανία: Πρώην πολιτικός δηλώνει ένοχος για 48 κατηγορίες – Νάρκωνε και βίαζε την πρώην σύζυγό του
- Πώς οι ΗΠΑ απήγαγαν τον Μαδούρο μέσα σε δύο λεπτά: Ελικόπτερα, χαμηλές πτήσεις και πυρά στο Καράκας
- Αγρίνιο: Φωτογραφίες ντοκουμέντα από δολοφονία του 50χρονου κοινοτάρχη – Στα 10 με 15 μέτρα πυροβόλησε ο δράστης
- Η φιλοδοξία των Μαμντάνι για τη νέα τους, ιστορική κατοικία Gracie Mansion; Η τοποθέτηση μπιντέ
