Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σταμάτης Γαρδέλης: «Το Άγιοv Όρος είναι το προσωπικό μου ησυχαστήριο»

Σταμάτης Γαρδέλης: «Το Άγιοv Όρος είναι το προσωπικό μου ησυχαστήριο»

«Χρειαζόμουν ένα restart στη ζωή μου».

Οι πρώτες δηλώσεις του Σταμάτη Γαρδέλη μετά την περιπέτεια της υγείας του και την επίσκεψη στο Άγιον Όρος. Ο ηθοποιός πριν από δύο μήνες νοσηλεύτηκε στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο «Δαφνί». Παρουσίαζε αυτοκτονικές τάσεις, γι’ αυτό και πήρε την απόφαση να ζητήσει βοήθεια.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου», ο Σταμάτης Γαρδέλης ανέφερε μετάξύ άλλων πώς ήθελε να κάνει ένα restart στη ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είπε αρχικά: «Χρειαζόμουν να κάνω ένα restart στη ζωή μου, ότι έγινε πέρασε. Δεν έχασα τη δύναμη μου, απεναντίας βρήκα τη δύναμη για να αντιμετωπίσω κάποια πράγματα. Δε ζήτησα ιδιαίτερη εύνοια σε κάποια θέματα επειδή είμαι επώνυμος, απλά ζήτησα ισονομία».

Η πίστη στο Θεό

«Το Άγιον Όρος είναι το προσωπικό μου ησυχαστήριο, είναι ένα μέρος που γεμίζεις την μπαταρία σου. Είναι κάτι που δεν το σχολιάζεις, είναι το Άγιον Όρος. Πηγαίνω εδώ και 42 χρόνια, στον πνευματικό μου. Πιστεύω στον Θεό και στο ερωτηματικό της ύπαρξης μας», τόνισε στη συνέχεια.

«Πολλοί έχουν κάνει πρόχειρες δουλειές, δεν καταλαβαίνω την υποτίμηση. Πολλοί επίσης έχουν κάνει καλές δουλειές και ήταν λίγοι. Είχα μια πρόταση και περίμενα από τον παραγωγό να μου απαντήσει. Ήμουν στο Όρος, γύρισα μπορεί να ξαναφύγω αύριο, δεν έχει να κάνει. Τα τηλέφωνα μου ήταν ανοιχτά», ξεκαθάρισε για τα επαγγελματικά του βήματα.

«Βρήκα σκληρές τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα αλλά έχει να κάνει με πολιτισμό. Τα είπε καλά σε έναν βαθμό…», επισήμανε για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα.

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024