
VAR: «Ο Βινίσιους χτυπά τον αντίπαλο» – Διαιτητής: «Εντάξει, συνεχίζουμε» (vid)
Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ισπανία με τη διαρροή των συνομιλιών διαιτητή και VAR από το Ρεάλ – Αλμερία
Μπόλικη κουβέντα και ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η διαιτησία του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αλμερία.
Λίγες ώρες μετά την αναμέτρηση, ο Καταλανός δημοσιογράφος, Ζεράρ Ρομέρο, που ασχολείται αποκλειστικά με το ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα, διέρρευσε τη συνομιλία του διαιτητή με τον VAR στη φάση που διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι για αγκωνιά του Βινίσιους σε αντίπαλό του και για το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος τελικώς δεν αποβλήθηκε.
Σύμφωνα με το ηχητικό, ο VAR του ακούγεται να ενημερώνει ότι ο Βραζιλιάνος χτύπησε άσχημα τον αντίπαλο του, ωστόσο ο διαιτητής του αγώνα έδωσε την οδηγία να συνεχιστεί το ματς.
Αναλυτικά οι συνομιλίες
VAR: «Ο Βινίσιους φέρεται να χρησιμοποιεί τον αγκώνα του και να χτυπά τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή στο πρόσωπο».
Διαιτητής: «Ναι, εντάξει. Συνεχίζουμε».
H Επιτροπή Διαιτησίας της Ισπανίας αναμένεται να «κυνηγήσει» νομικά τον δημοσιογράφο για παράνομη διαρροή των συνομιλιών των διαιτητών της αναμέτρησης. Την ίδια ώρα, η διοργανώτρια αρχή της La Liga, αλλά και η ομοσπονδία, δεν έχουν τοποθετηθεί για τα όσα συμβαίνουν.
- Αυτόνομη πρόσβαση σε 4 παραλίες του Δήμου Κορινθίων
- Καστοριά: Αποκάλεσε «χοντρή» την ανιψιά της και συνελήφθη για body shaming
- «Super Paradise» – Η ιστορία της Μυκόνου σε μια νέα κινηματογραφική προβολή στην Αθήνα
- Πακιστάν: Καλεί τις ΗΠΑ και το Ιράν να ξαναρχίσουν τις συνομιλίες
- Ο Βαϊόπουλος ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ΟΝΕΧ
- Κοζάνη: Βρέθηκαν οστά και υπολείμματα βυζαντινών αγγείων κατά την ανακατασκευή πλατείας
