Η συλληπητήρια ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον θάνατο του φιλάθλου του Παναθηναϊκού
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στους οικείους του άτυχου φιλάθλου του Παναθηναϊκού που έχασε τη ζωή του χτες (22/1) κατά τη διάρκεια του ντέρμπι.
Ο 46χρονος Γιώργος Αλεξανδρής, ο οποίος στο παρελθόν διετέλεσε έφορος στις ομάδες βόλεϊ του «τριφυλλιού», έφυγε από τη ζωή κατά τη διάρκεια του χθεσινού (22/1) ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Basket League.
Πριν από το ματς αισθάνθηκε αδιαθεσία, ενώ είχε και λιποθυμικό επεισόδιο. Αμέσως μεταφέρθηκε στα ιατρεία και αργότερα κατέρρευσε.Όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο, ήταν ήδη αργά αφού είχε φύγει από τη ζωή από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Ο εκλιπών ήταν πιστός φίλος του Παναθηναϊκού, ακολουθώντας την ομάδα σε όλα τα αθλήματα.
Σήμερα (21/1), η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στους οικείους του άτυχου φιλάθλου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τα συλλυπητήρια της στους οικείους του άτυχου φιλάθλου του Παναθηναϊκού που έχασε τη ζωή του στη διάρκεια του χθεσινού (22/01) αγώνα»
- Ελλάδα-Ουγγαρία 15-14: Έπος της Ελλάδας, πρώτο χρυσό μετάλλιο στο πόλο οι μάγκες με τα μπλε
- «Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε με τον Ντιομαντέ και θα συζητήσει με τη Λειψία» (pic)
- Μεγάλες στιγμές για τον Tσιμίκα που έπαιξε ως αρχηγός της Λίβερπουλ στο φιλικό με τη Σάντερλαντ
- «Επανέρχεται η Ντόρτμουντ για τον Καρέτσα»
- Παράπονα του προπονητή της Ναϊμέγκεν από τη διοίκηση για τον μεταγραφικό σχεδιαμό
- LIVE: Ο μεγάλος τελικός του World Cup πόλο Ελλάδα – Ουγγαρία
- «Γιατί η Ρεάλ σταματά να ασχολείται με τον Ολίσε» (pic)
- Η Φιορεντίνα προτείνει να επενδύσει συν 30 εκατ. και θέλει το «Αρτέμιο Φράνκι» για 90 χρόνια (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442